上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
1.3k  140.8k

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-5 16:40 發表 查看引用來源
友达以上恋人未满的好朋友,可是也很少,时间太难配合了
然后想要学习自己diy,可是却不敢又不会又怕怕
人生啊。。。人生啊。。。
即係FWB? 咁都正吖!一個定有幾個?

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-6 07:54 發表 查看引用來源
三个
可是依然还是一年之内不到十次
通常係佢哋提出想做?

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-6 08:03 發表 查看引用來源
嗯嗯,我不好意思自己提出來的,最多只是會暗示一下,哈哈哈
你會點暗示?

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-6 09:42 發表 查看引用來源
我要去你的王国当永久居民,我也超级讨厌小三的
说真的,我是曾经有喜欢过一个男生,但是之后我才发现他是有未婚妻的。虽然我知道以我的条件,要去破坏别人的感情是很简单的事情,可是我从来都不会这样做也不会这样 ...
因為咁所以而家冇拍拖?

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-6 10:38 發表 查看引用來源
就没有喜欢的人啊,然后也没人跟我告白啊
我闺蜜们说我条件太好了,男生们不敢乱追
咁隨緣啦!你咁正應該好快搵到!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-6 12:15 發表 查看引用來源

北半球係上面, 即係錫嘴
南半球係下面, 即係鍚下面好似嘴咁果個部位囉
至於可以高潮, 厲害o既應該唔係高潮本人而係令你高潮o既對方吧, 可能大家構造一樣, 清楚知道要女性最舒服需要做d 乜
雖然係飲o左酒但其 ...
咁試到其他女仔下面嘅味道有乜嘢感覺,同男人味道唔同?用埋對方下面形狀同自己有冇分別?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-6 12:59 發表 查看引用來源

尿味其實差唔多, 女仔稍為重少少因為畢竟收o左o係入面

順帶一個溫馨提示: 作為男人o既養成一個習慣, 公廁尿兜冇得好講, 有公德心o既我亦唔建議你咁做
但情況許可o既話每次痾完之後順手抽一格廁紙印一印d ...
咁後生就用得咁多?😂

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-6 17:45 發表 查看引用來源
哇。。。我也好想试试看哦
我只是有试过被女生口口,没试过去帮女生口口,但是我当时是没有罪恶感啦,只是会觉得尴尬和不好意思,特别是我潮吹和尿尿的时候,是直接进去她嘴里的。。。天啊,ohmygod! ...
對方係乜嘢人?咁男人幫你口口有冇試過潮吹?😉

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-7 09:35 發表 查看引用來源
不是野人啦,是正常人来的
男生帮我口口的时候也有试过啦,但是用玩具或者其他东西插进穴穴的话就比较快了
咁你都好敏感!😉

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-7 09:36 發表 查看引用來源
对啊对啊,题外话。。。
好快就要迈向20页了哦,好快好快
個個都支持你吖嘛!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆