大家攪野時會講D乜野'淫語'?

收藏  |  訂閱
36  30.9k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2024-1-2 13:27 發表 查看引用來源
兩件點算多
咁易揾食?😬

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-2 13:36 發表 查看引用來源

呢個世界,人人條件唔同。

我呢種普通人,宜家睇緊自己果一畝三分地。
開始唔夠膽隨便出去亂來,加上自己妻管嚴,
就怕屋企塊田比其他人入呢耕咗。。。 ...
咁你有冇試過偷食?😬

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-2 13:45 發表 查看引用來源

有有老婆就冇啦。

以前,我老婆算有啲情趣㗎,
有時佢都幾攪嘢,又肯就我呢玩吓。

頭幾年,我都未諗過佢肯放開,
有時重狼過我,主動呢引我玩。。。 ...
咁都幾正!佢點引你?

[quote]原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-2 14:12 發表 查看引用來源

都冇什麼好特別嘅。
想唔到果次,我有少少得罪老婆,玩大咗,我都唔覺。
有日,佢主動同我去睇早場,早場人少,
佢主依住我,隻手摸我褲襠,瞓低吹咗幾嘢,
幫我我個打飛機,我成場又high,又驚又怕. ... [/quote咁刺激呀!咁你有冇摷返佢?😬

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-2 14:32 發表 查看引用來源

果時,我老婆都同我玩得吓。
佢對我有少少小氣同記仇,雖然有high,
開頭以為佢手痕玩玩吓,都佢唔收手,真係打飛機果吓,係都比佢嚇親。。。好彩,成場得5,6個人,我怕到透氣都細細聲。。。 ...
咁喺戲院射埋?😬

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-2 15:15 發表 查看引用來源
🙄。。。。。。。。哈哈哈!
咁刺激呀!😬

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2024-1-5 09:44 發表 查看引用來源
我比較鍾意引導女友講粗口(因為佢平時比較斯文),仲要大大聲咁講,嗰種感覺好正
咁樣同啲斯文女仔玩好正!😉

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-1-9 17:20 發表 查看引用來源

如果隔住衫第一次渣波,我會一路渣波一路同佢講"你對波漲卜卜,我想玩好耐啦! 真係同我想像一樣咁彈手""有冇俾其他仔玩過呀?"

之後就用手潑玩佢乳頭位置,同佢講"你乳頭糸乜野顏色架?我好想知,比我睇下啦!我feel倒你乳頭凸起 ...
咁佢哋會唔會好怕醜?😉

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-1-9 18:34 發表 查看引用來源

梗系有啦,D反應好正! 有時仲會頂唔順話我"好咸"
咁先正!😬

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-1-11 09:56 發表 查看引用來源

被人開罐係女仔必經過程。 會唔會整到個女仔好痛就視乎個男仔嘅技巧,同埋有冇耐性。我就幾重視個女仔嘅感受,每次開罐我鍾意搞到個女仔好high,同埋入面已經好濕,先會開始插入去,而且仲會逐少逐少咁插入去等佢適應下我碌硬 ...
師兄果然係開罐頭專家! 😉

前往最後回覆