上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
497  316.1k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-5 21:15 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 licklickson 於 2024-5-5 20:51 發表 查看引用來源
同意呀!泡良最鐘意就係呢啲良家人妻!對呢啲冇乜經驗嘅人妻,好易就手到拿來! [/quote
我老婆都係良家人妻呀🤣🤣竟 ...
好正呀!😬

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-5 21:33 發表 查看引用來源

其實泡良都唔係手到拿來,只係佢地貪方便,敢出手,有機心。   好似電騙咁,騙子始終會搵到獵物,有收獲。
咁都係,良家都比較易受騙!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-5 22:41 發表 查看引用來源

某程度都係,只係人安妻良家佢地要求唔高。
有心,有技巧嘅渣男,有機會張網溝良家。
萬一到良家沉咗船,渣男就好快趙完鬆。

而且,良家人妻比渣男食咗,即使發現渣男真面目。
都唔會出聲,比人知佢張開過腿比其他男人屌過,
都只 ...
講得好有道理,所以咁多渣男泡良食呢啲良家人妻!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-6 00:12 發表 查看引用來源

師兄能力高,除咗 守好家中良田 密密耕。
還有能力,去幫手耕吓周圍嘅田,通溝灑種,雨露均沾,🤭🤭🤭
mm28師兄先勁!😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-6 07:47 發表 查看引用來源
請樓上兩位師兄唔好玩我啦🙏🏻🙏🏻
梗係唔係,係羨慕你啫!😊

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-6 10:38 發表 查看引用來源

只係有啲感慨,
自己對家中塊田 都要小心睇住。。。,
塊田卻 幾常出事,雖小心呵護,回報都唔好。
師兄咁大感慨!冇事吖嘛?

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-6 11:27 發表 查看引用來源
冇事冇事,有感而發。
相處耐咗,熱情變感情係常態 而已。。。
咁都係嘅!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-6 11:44 發表 查看引用來源

師兄講得真係好啱👍🏻
都係講返良家,其實紅顏係一個活生生嘅例子
我認識咗紅顏十幾年,之前一直都係冇性關係,嚴格嚟講其實佢係我一個知己,佢經常有同我食飯飲酒無所不談,簡單講佢老公係一個低級古惑仔,佢係畀佢老公 ...
咁佢果時點解會接受果個後生仔一齊?因為悶定比佢感動?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-6 11:55 發表 查看引用來源

嗰個靚仔追左佢成年,其實對佢好好,好關心佢,開解佢,所以佢係畀佢嗰份誠意打動,佢最初只係同佢拍拖冇同佢屌架
佢哋最後分手嘅原因,係因為佢覺得呢個男人唔成熟,真係唔啱佢 ...
個後生仔又忍到嘅?

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-6 12:00 發表 查看引用來源

女人有心打扮,完全會改頭換面。
以前,師兄嘅紅顏唔把佢自己當一回事。
普通女人一揮手,九成有狗公排隊。
只要佢用心揀吓,唔做比人呃做公廁,
唔難搵到一兩件男人比佢快樂。 ...
不嬲都係男追女隔重山,女追男隔層紗架啦!所以女嘅要搵一定唔難!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆