上一頁下一頁
發新話題

純分享.不喜勿插.

收藏  |  訂閱
67  30.1k

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-14 11:06 發表 查看引用來源
咁又唔係喺嗰次太突然喺大家都冇準備下先冇啫
果次係點樣突然法?😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-14 11:31 發表 查看引用來源
其實嗰晚係大家第一次見,我哋只係飲得比較高興所以佢都幾重醉意,咁見都差不多半夜啦,佢又開始有小小語無倫次,就去咗附近一酒店租房(剩瞓嗰隻),咁入房後佢就開始嚟料(噴到我成身都係,當然佢套衫裙都不能幸免)我就用最快速 ...
借醉行兇!😉
佢清唔清醒?😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-14 11:54 發表 查看引用來源
師兄請勿誤會,我絕對冇咁做.雙反地我嗰晚仲攪到好攰兼眼瞓添
搞乜搞到咁攰?😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-14 12:01 發表 查看引用來源
因為大家啲衫衭裙都唔可以就咁再着,我就唯有着住件浴泡落去酒店附近啲自助洗衣舖洗返好啲衫衭裙,最麻煩係原來佢條裙同我件衫係唔可以落乾衣機...... ...
咁慘呀!你幫佢除埋underwear?

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-14 12:09 發表 查看引用來源
咁就唯有用最原始方法去整乾佢.於是我就喺另外2件乾衣期間趕返酒店房內用最原始方法(廁所內風筒吹乾)又要閉門又唔可以大聲(驚嘈醒佢)攪到大汗搭細汗 ...
咁辛苦呀!所以感動到佢!👍😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-14 12:12 發表 查看引用來源
咁又冇喎.我同咗Room Service姐姐講千祈唔好除佢套內衣,只係幫佢抹乾嗰身着返件浴袍就可以.避免産生不必要嘅誤會
咁有冇偷睇?😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-14 13:03 發表 查看引用來源
師兄個答案啱唔晒但又不是全錯
咁難得師兄咁正人君子,仲幫佢善後,多多少少打動到佢嘅!咁之後點發展?😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-14 13:04 發表 查看引用來源
師兄覺得呢?🤣🤣
因為見到佢身材咁好,所以諗住漬佢!😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-15 09:23 發表 查看引用來源
最慘係趕返去洗衣店攞完洗好嘅衫褲後,返到酒店幫佢掛好後,先發覺原來佢條裙係要燙㗎,咁就唯有做好人做到底,幫佢燙埋再掛好.咁樣攪一攪後望一望隻錶,原來都差不多凌晨5点幾啦!唔怪得有小小睡意啦 ...
師兄好人有好報啦!之後溝佢易好多啦!😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-16 12:59 發表 查看引用來源
做人原來好心真係有好報㗎😍仲要係遇計唔到咁筍添呀😁😁
咁之後佢對你係咪開咗綠燈?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆