女友邪骨

收藏  |  訂閱
19  88.9k

引用:
原帖由 chaseyourlove 於 2023-3-30 17:51 發表 查看引用來源

第一次只係男上
即係第二次有用其他花式?師兄會唔會再分享第二次點做?

引用:
原帖由 chaseyourlove 於 2023-3-30 18:06 發表 查看引用來源

第二次亦都暫時係最後一次,吸收第一次經驗之後
第二次就精彩了 ,但我寫得超慢呢。
咁就要分享啦!慢慢寫啦,最緊要詳細啲,精彩啲!😬

引用:
原帖由 chaseyourlove 於 2023-3-30 18:06 發表 查看引用來源

第二次亦都暫時係最後一次,吸收第一次經驗之後
第二次就精彩了 ,但我寫得超慢呢。
屌完第一次有冇同按摩師賽後檢討?

引用:
原帖由 chaseyourlove 於 2023-3-30 18:18 發表 查看引用來源

盡人事啦我😉😉😉😉😂😂😂
努力啦!😬

引用:
原帖由 chaseyourlove 於 2023-3-30 18:20 發表 查看引用來源

實有啦,唔使比我屌呀,第一次就唔守規則。
所以第二次一定要帶套!
佢有冇話你女友好唔好屌?

引用:
原帖由 chaseyourlove 於 2023-3-31 09:29 發表 查看引用來源

对呀,第二次係有用袋嘅。

按摩师呢,就好多賽后檢討嘅,
我最記得S講過,我女友隻Gap
成日夾下夾下,夾得佢好緊,
佢話佢自己老婆都冇呢d反應,
又話都幾多水喎,對波又大又軟熟咁囉。 ...
夾下夾下你女友應該都好high! 你女友叫床聲同你平時有冇唔同?

引用:
原帖由 chaseyourlove 於 2023-3-31 09:42 發表 查看引用來源

見佢樣high架,但我睇佢唔想比我知佢
high囉,叫床聲相比下,比按摩师屌時
係急促過同我平時做嘅。正常吖,我諗。
咁一定啦,第一次比陌生男人屌。之前仲要比前戲玩到濕曬!佢之後有冇話高潮咗幾多次?

引用:
原帖由 chaseyourlove 於 2023-3-31 11:59 發表 查看引用來源

我只係會問女友high 唔 high ,唔會問high
左幾多次。女人呢,始終有所謂"驚馳",
况且佢唔係自發性要揾人屌佢,佢係主要滿足我
慾念,所以我亦要维護佢樽嚴, 等佢覺
得不是發狡,唔係雞,佢個心過到关咯。
我咪就可以長玩長有囉 ...
咁又係!最緊要佢接受啫!

引用:
原帖由 thepatpatghost 於 2023-3-31 16:11 發表 查看引用來源
咁我又唔算係按摩師
人妻係機緣巧合識既,都識左年幾,佢老公都有出去玩,亦唔介意佢自己出面食人地腸,冇手尾就得。不過佢話未試過
撞正有日佢話膊頭痛,即刻話幫佢按摩做籍口,都落足力按成半個鐘再慢慢引導佢除衫推油先解到防 ...
師兄咁有經驗,應該食唔少啦!😉
打開缺口之後佢係咪做得放好多?

引用:
原帖由 thepatpatghost 於 2023-3-31 16:50 發表 查看引用來源
邊有食唔少,真係咁易有女比你食咩
人妻只有2個,除左呢個外仲有另1個,不過係淫妻,似食我多,聽佢講最少百人斬以上
係,打開缺口放左好多,主動騎,主動車埋黎 ...
成功打開缺口應該幾有滿足感!😉
咁之後仲有冇同佢做?

前往最後回覆