上一頁下一頁
發新話題

無主題答問大會 - 即係吹水鋪

收藏  |  訂閱
56  14.1k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-28 06:22 發表 查看引用來源

向皇上暗示要佢唔好憐香惜玉o既辦法好多, 簡介一二:

最基礎做法, 就係同抽插一樣, 每一鞭打落o黎之後keep 住嗌 "再大力d", "俾我"沿用SP 先生教果套, 向綑綁說不, 明明可以縮可以用手擋就係唔做, 主動配合[* ...
蛇蛇果然有情趣!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-28 09:16 發表 查看引用來源
既然你都係呢度常客咁本宮返番o黎自己個po 講啦, 費事霸住人地地方
尋日就係好例子, 朝早皇上啤到我行睇住我著住絲襪先俾我出門
本宮估計, 係因為前日冇搞過佢, 條友已經諗住尋日放工返o黎必須要搞o野

皇上其實 ...
多謝娘娘!冇黑絲都正啦!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 09:24 發表 查看引用來源

Watch this space

本宮有個會要開, 陣間返o黎心情好o既話再睇吓有冇o野可以放上o黎分享
咁開會順利啦,等你分享!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 12:06 發表 查看引用來源
咁中意腳呀啦, 聞到未呢 40145695

睇完之後要回答本宮提問:

會唔會有一d 特定時候, 時間上又得 (比如早午晚), 或者進行/ 發生過某d event (食完飯游完水洗完碗剛訓醒咩都得),
會特別想進行性愛活動? ...
我雖然對腳趾冇興趣,不過長腿就好有興趣!😉
又冇特定,不過游完水或者瞓醒都會想!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 12:32 發表 查看引用來源

吓... 我隨便亂up 咋喎!
點解會係游完水?
去旅行喺resort游完水,攤下,比啲風吹下,唔知點解就想做!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 13:08 發表 查看引用來源

當時果個狀態有d 難啦
淫得o黎總要有d 公德心, 赤腳踩過地板咁耐本宮唔會要人啜o既
搞o野之前我會一直著住拖鞋 -- 弦外之音應該聽得明啦卦
即係著拖鞋就預備開餐!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 06:15 發表 查看引用來源

咁一歲之後呢?

老媽子有次同我講, 話本宮細個果陣時不時半夜三更醒左會自己走入佢地房然後訓上佢地張床
有時佢開始果陣都唔知, 第二朝醒左先忽然見到點解床上多左一個人
之後諗返如果唔係半夜而係佢地o岩o岩 ...
咪話爸爸做乜蝦媽咪呀!😬

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-12-13 02:05 發表 查看引用來源

放假訓醒morning Q.

小朋友一歲之前食好多快餐. 🤣🤣
咁一歲之後咪冇得食?😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 10:44 發表 查看引用來源

記憶之中有過兩次在離島上演
不過係friend 唔係仔女啫
男定女?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 11:16 發表 查看引用來源

之前truth or dare 都見過晒o架啦!

其中一次係一個朋友入o黎想借手機charger, 一邊呻吟一邊同佢講o係我包包入面
另一次唔記得exactly 啦, o係浴室卦 ...
咁都得?男嘅冇停低咩?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆