上一頁下一頁
發新話題

睇見呢度咁悶,比d朝氣勃勃分享好唔好

收藏  |  訂閱
589  131.1k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-17 13:37 發表 查看引用來源
根係有啦,舖左大毛巾了,但都。。。🤭
咁都濕晒?表姨咁多水?😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-17 13:43 發表 查看引用來源
表姨用d半嗲半罵語氣,富仔你玩嘢,咁樣玩表姨😙
表姨半責備咁講,但佢d眼神好似期待緊某d事發生咁😊
我點會放過呢d機會,表姨嘅眼神已經話我知,佢已放開左枷鎖等待我做男人應做嘅嘢 ...
咁有冇望住小富?😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-17 13:48 發表 查看引用來源
之後我先用我條舌頭同表姨調情,由佢口腔到妹妹陰戶再到菊花,表姨就話,咁樣佢要死啦🤭
富仔你好壞呀,你大個仔左條嘢原來都咁大了,比表嘢錫下你小富
小姨把玩住我個噹噹,小富就已經比佢含了在口內,表姨玩住小富噹噹時又會伸手 ...
表姨都好識玩喎!😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-17 13:56 發表 查看引用來源
呢d過程要好好享受,本來表姨係我的長輩,個身份一下子變了做淫婦,呢d轉變係我好想要的滿足感同佔有感,我同表姨講,你已經係我小富的淫奴,我要屌你呢個淫蕩表姨,你係唔係最淫蕩的表姨
表姨喘住氣咁話係,小富話我係乜就乜,小富要 ...
正吖!表姨好唔好屌?😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-17 14:07 發表 查看引用來源
今次都係如願以償,好大滿足感,表姨話今次係佢同我的秘密,佢話連你孖子都唔好比佢知,知道左就冇得以後再玩😉
咁梗係啦!仲有幾晚有排玩啦!😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-17 14:05 發表 查看引用來源
女人一比人打開左佢個死穴就不得了,根本冇乜可能停落嚟,好似好想揸到男人盡咁,我雖然話未有比表姨揸到精盡,但出左4次都已經好大消耗了
咁大食!好彩富兄夠勁頂得順!😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-17 14:40 發表 查看引用來源
應該唔會,如果冇點會比我冇套插入,嚴格講係佢自動迎上嚟,我係冇動作下入左🤭
仲可以冇套內射咁正!😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-17 14:45 發表 查看引用來源
佢好中意面對面佢坐落嚟我度,邊屌邊同我打茄輪,仲要同個後輩脷壘脷,佢係咁磨完一輪又挺直係咁要我揸住佢對奶玩,之後又轉身用個屁股向住我要我乃佢陰戶同菊花,然後又後入要我邊屌邊打佢個屎忽 ...
表姨都好識嘆!表姨多唔多水呀?😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-17 14:47 發表 查看引用來源
佢都40到尾,原來只細孖子一年,應該食緊葯避孕
咁就正啦,任射唔嬲!😬

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-17 14:49 發表 查看引用來源
都算多,d水痴住d毛白潺潺好似漿糊咁
個畫面好淫!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆