上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
547  4.5m

引用:
原帖由 YLHK 於 2024-6-8 16:27 發表 查看引用來源
又係因湊仔問題多磨擦,所以無咩感情
好多夫妻都係咁,所以好多人妻先偷食!咁你哋係點識?

引用:
原帖由 YLHK 於 2024-6-8 16:52 發表 查看引用來源

之前我都有分享同佢經歷出黎
之前做野識既,吹下水撩下撩下就得米
同事近水樓台,更加容易得米!😬

引用:
原帖由 YLHK 於 2024-6-8 17:16 發表 查看引用來源

其實佢算係我公司個客,咁大家負責跟野所以有電話,就可以溝。。。通
咁都好難得!可以發展到咁嘅關係!當初點開始?

引用:
原帖由 YLHK 於 2024-6-9 11:57 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 licklickson 於 2024-6-8 17:22 發表 查看引用來源
咁都好難得!可以發展到咁嘅關係!當初點開始? [/quote
其實初初都係諗住吹下水先,講左好耐無聊野,開始熟絡左就大家 ...
正吖!咁佢對你應該一早就有好感!所以應承比你上去過夜!

引用:
原帖由 YLHK 於 2024-6-9 18:30 發表 查看引用來源

應承比我上去過夜果時已經答應左做我情人了😆😆
咁就預咗上到去就可以砌啦!😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-10 14:17 發表 查看引用來源
正所謂影開有條路,當一個人成功做到一樣嘢,你就會壯大咗個膽,覺得做到一次,就會做到第二次,第三次,第四次都唔會出事,以人妻咁小心嘅性格,我好可能真係喺到玩緊火,但係呢個正正就係我宜家嘅心態。

尋日朝早瞓醒morning Q,人妻 ...
人妻個pat真係冇得頂,又大又圓,好好肉地!仲要肯咁玩女上,可能比你睇住妹妹來插,真係好有代入感!對波亦拍得好正,人妻身材幾好。師兄技術越來越勁!😬

引用:
原帖由 YLHK 於 2024-6-10 21:00 發表 查看引用來源

係呀,記得第一次上去係用佢既套,我仲記得人妻係床頭拎比我,之後都無咩用過到依家
咁正吖!唔用套真係正好多!😬
第一次上去屌咗幾多Q?😉

引用:
原帖由 YLHK 於 2024-6-10 21:24 發表 查看引用來源

果時仲後生,通常都3Q仲要餵到佢飽飽,依家去執一次佢都話黎3,4次架
師兄咁勁,佢肯定飽啦!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆