上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
844  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-5 11:29 發表 查看引用來源

一定係啦,佢係可以令女生唔會捨得走,仲調轉付出令我老友更放肆呢。

如果呢個世界真係有賤男,我老友係感情上都真係賤賤格格級數,因為我記得後黎佢仲有識其他女生,兼職果度亦食唔少女生,而女友同閨密果時都未甩。
但我同 ...
咁佢都有朋友道義嘅!
可能佢床技真係好勁,同埋都可能大碌!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-5 11:31 發表 查看引用來源

師兄手上係唔係仲有好多經驗,記憶中好少聽你講你既事。
我果啲好普通,食過幾件人妻啫,比起其他師兄好碎料!😂

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-1-5 12:03 發表 查看引用來源

阿星要聽阿星要聽😬
都冇你果啲咁正!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-5 18:05 發表 查看引用來源

咁都有好故事既,唔係下下都好轟烈先叫好架。
好普通,冇乜特別!😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-5 18:04 發表 查看引用來源

我老友係勁既,我記得問過佢點令女生咁痴身,佢把口喎,最初以為佢只係講把口講野叻,佢係講佢係oral sex勁,條條女被佢奶過都話正。
大碌,我估應該係,有次佢溝左某同學既女友,成人禮後條女次次見都要上完床先俾行街。 ...
咁勁唔怪得咁多女啦!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-6 22:38 發表 查看引用來源

點識既先?而家仲keep緊?
上網識,冇keep啦!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-6 22:41 發表 查看引用來源

條友仔超勁,我記得後黎佢兼職時識既女生,一個比一個靚,仲次次分享我知一定扑到。
果時大家F.5喳,佢真係不得了,都係果句,果時我足球都校際比賽,大家會分享賽後報告。😆😆 ...
-定扑到咁勁!佢最多試過同一時間有幾多個?

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-1-7 08:55 發表 查看引用來源

阿星唔信!

阿星嘅故事只係普通嘅愛情動作片加入咗個人嘅情景設定,其實都只係普普通通嘅故事嚟啫。阿星相聽師兄嘅故事囉😬
我冇你啲個人情景設定咁正吖嘛!😂

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-1-7 09:37 發表 查看引用來源

咁lick師兄有lick師兄嘅個人情景設定㗎嘛,好似阿星咁樣加油添醋就可以好愛情動作片啦😬
我冇星爺咁好文采吖嘛!😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-8 11:09 發表 查看引用來源

我學生時期既啟蒙老師,一定係佢,唔知大家會唔會,身邊總有一個兩個識左好耐,唔知幾時忽然有個大轉變既人,跟住佢又好有心同你分享佢既一切。
我呢個老友超勁,佢最多同時好似有5,6條女,佢時間係多既,我最記得情人節聖誕節佢一 ...
咁佢都好識食!我有個friend都係咁,之前專食處,而家專食純情人妻!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆