上一頁下一頁
發新話題

睇見呢度咁悶,比d朝氣勃勃分享好唔好

收藏  |  訂閱
589  131.1k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-10-31 13:52 發表 查看引用來源
表姨呢d年紀出得軌就一定係餓左好耐,其實表姨丈係做地盤,照計地盤佬好有體力,不過表姨透露過,逢假期表姨丈會同埋幾個地盤佬北上,個個都唔帶老婆去,好多fd都話地盤佬又爛賭又爛滾,我就唔多地盤佬朋友,有一個佢話放假都係成班 ...
咁咪益咗你囉!表姨餓咗咁耐,表現如何?砌咗幾多Q?😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-10-31 14:06 發表 查看引用來源
表姨呢d唔方便呢度講太多,我驚表姨丈會上嚟,有次同埋食飯後同表姨丈去左放水,表姨丈話大6又好玩又抵玩,我話表姨丈有乜好介紹,佢話佢都係上數字網睇介紹,佢講嘅數字網站唔知會唔會呢度🤫
所以都係小心為上,唔想搞出大頭佛 ...
明白嘅!😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-10-31 14:08 發表 查看引用來源
我所知數字網站係1x1同呢度188,不過我都係估估下
咁表姨丈上大陸玩,自然冷落咗表姨!😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-10-31 14:21 發表 查看引用來源
就係有咁多呢d被冷落,先有咁多機會
係呀!好多本來都冇諗過,不過太耐冇,好易把持唔住,只要比啲耐性同心機,最後到會食到!😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-10-31 14:30 發表 查看引用來源
肥底師奶款😂
我細個時孖子好多時同埋一班女人去游水,仲有另一個吖姨同幾師9仔,那些年去摩士泳池同石澳多,佢地係沙灘會租麻雀打返12圈,有埋換泳衣同沖身地方,沖身地方有門都是d木屋棚屋,我好多時會迫埋係d師9仔度換褲都沖 ...
睇到唔少好嘢啦!有冇扯旗比人見到?😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-10-31 14:46 發表 查看引用來源
其實應該那些年都已有扯,不過好似d師奶仔有d專登比我睇嘅感覺
可能老公已經唔睇,想比其他人睇下,如果見你有反應,証明自己仲有吸引力!😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-10-31 14:48 發表 查看引用來源
表姨又係肉地形肥西嚟
妹妹都係咁肥美?😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-10-31 14:51 發表 查看引用來源
d女人10居其九都係想證明自己仲有市場仲有人吼,所以好多都會口講d男人咸濕賤格,實情都唔知幾撚想比男人咸濕🤭
女人就係咁口不對心!😬

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-10-31 14:52 發表 查看引用來源
肥人隻西多數都係漲卜卜
呢啲先好砌!又多水多汁!😉

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-10-31 14:53 發表 查看引用來源

放下公司三十頭好淫賤嘅師奶仔先
果然好淫賤喎!三十頭好後生,師兄有性福!,😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆