上一頁下一頁
發新話題

有無發現 , 某些AV題材 , 搵一D無咁靚既女優 , 反而拍得更吸引???

收藏  |  訂閱
116  10.3k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-5 16:50 發表 查看引用來源

HAHA........都可能係架,大大碌嘛,但聽人妻講唔硬,我心諗唔會掛,大碌唔硬,咩賣點黎架。但呢D都過去左既事,而家當然得啖笑啦~~~~
咁佢有冇話你勁過佢SL?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-5 16:50 發表 查看引用來源

HAHA........都可能係架,大大碌嘛,但聽人妻講唔硬,我心諗唔會掛,大碌唔硬,咩賣點黎架。但呢D都過去左既事,而家當然得啖笑啦~~~~
唔夠硬啫,起碼好過佢老公硬唔到!同埋應該大碌過佢老公吖!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 17:19 發表 查看引用來源

贏咗,其實都有兩個意思。
一係個天比的有咁嘅機會,果年食到好嘢。
另外係,食人地嘅老婆,心裡一定係贏咗。
點計都係羸啦!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 17:28 發表 查看引用來源

真正贏兩次,,😆
直程羸到盡!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-5 17:35 發表 查看引用來源

就係囉,即人妻其實揀呢個SL,個SL無得輸,因為人妻既老公碌野唔work架嘛,但點都好,HAHA.....
呢個都係過去式,人妻叫做開心既,至少係我已知情況下,而家.....就唔知嘞。
而當年做完運動食野再扑,都算係一個刺激經歷,但就唔夠free ...
你果個都好正吖!咁佢有冇用你教嘅方法取悅你?

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 17:35 發表 查看引用來源

財色并收哪種,先叫贏到盡。

幻想:最好要對方幫自己養埋B,留精又留種。。。贏到會飛。。。。
咁又過分咗,咁已經好好!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 17:40 發表 查看引用來源

對我地普通人,普通人妻出軌,感情係重要原因。

如果人妻佢老公唔係以前對佢唔好,
撞啱,佢細路又出國讀書,無人同佢撐住,
佢果吓唔會比我去填補佢嘅唔開心。。。 ...
咁都係嘅,有時真係會好多野配合!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-5 23:36 發表 查看引用來源

明,好多巧合加上配合才會出現,我想講,呢隻先真係可遇不可求。
靚女索女去溝就有,但隨時爛玩過自己,但師兄呢隻,有心都未必撞到。
同意呀!良家難求!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-5 23:35 發表 查看引用來源

唔太記得了,好多時都係上堂,食野,上床,佢其實都矛盾,好想搵一個真係鍚自己又關心自己既男人,當然性愛都想享受到,但佢老公唔得,無小朋友,返工返工,放工就搵野做,直到識左SL先大改變,點知條友又大男人自卑郁手郁腳,其實佢都只係想 ...
佢都算遇人不淑!😂

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-6 00:25 發表 查看引用來源

靚女索女,自己真係溝唔到。
唔會強求高嶺花。普通啱心水,得到己經有運。
咁謙呀!其實呢啲良家先難食到!仲要佢都肯配合你,更加難得!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆