上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
496  315.2k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-23 20:41 發表 查看引用來源

係咪長腿呢?紅顏嘅長腿加高踭鞋好唔好玩呀?🤫🤭
正喎!😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-23 21:40 發表 查看引用來源

唔係吹水㗎佢對腳堅得😍所以我點解咁鍾意女人著高踭鞋同我扑嘢🤫🤭其實玩腳好好玩,紅顏對腳係靚過我老婆
咁咪正囉!各有優點!😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 08:07 發表 查看引用來源
一啲都唔勁,應該話我畀佢食😓😓
件事發生喺年幾兩年前,個女人而家應該54歲,已經做咗人哋阿嫲,40頭嘅時候離咗婚有兩個仔,外貌身材都普通,不過識得裝扮嘢,所以睇落唔似50路更加睇唔出佢係一個性飢渴嘅大淫婦
我喺酒吧 ...
而家啲女人keep得好好,望落去一啲都唔覺咁大年紀!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 11:22 發表 查看引用來源

簡單講下佢啲外形同背景先
呢個女人好細粒,外貌係啲良家婦女型靚就一定講唔上,平時都有打扮有化妝,中等長直頭髮刻意扮到自己後生啲,戴金絲眼鏡,平時好鍾意T卹短褲,波細細籮柚大腳幼幼,驟眼睇落去一啲都唔淫(應該話師 ...
咁之後點解會同佢做?

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-25 12:26 發表 查看引用來源
戴金絲眼鏡,平時好鍾意T卹短褲,波細細籮柚大腳幼幼👈🏾👈🏾👈🏾哩啲做正呀,平平凡凡咁,但可能內裡好淫😍👍🏾😆
應該都係啦!😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 12:52 發表 查看引用來源

佢見過我同sp飲酒幾次,其實佢妒忌心好重,佢曾經同我講sp係一個大波淫婦唔啱我😂🤣我同佢講話只係朋友我梗係唔會同佢講真相啦
點解我話佢好主動,對我有好感,其實想擒我係有原因嘅
有一次我喺酒吧間細房同生意上嘅拍 ...
肯定啦!佢都估唔到你咁忍得!

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-25 13:03 發表 查看引用來源

但故事去到尾都係比佢食咗,50路淫娃應該都有另一番風味
起碼服侍好呀!😉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 13:08 發表 查看引用來源
第一次佢真係夾硬擒上嚟,第二次就唔係,咁耐以來前後總共兩次,之後我避咗佢好少同佢往來,佢知道嘅簡單啲講性飢渴
咁點解會有第二次?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 13:15 發表 查看引用來源

得閒講咗第一次畀你聽先啦
好呀!😬👍

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-3-25 13:23 發表 查看引用來源
佢曾經同我講sp係一個大波淫婦唔啱我😂🤣

呢句真係笑左
咁咪係!佢咪係一樣係淫婦仲要冇乜波Tim!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆