上一頁下一頁
發新話題

着校服攪嘢經驗1,2,3,4,5,6

收藏  |  訂閱
109  92.5k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-22 21:09 發表 查看引用來源
唔俾佢含...唔放過我條撚呀😅🤪🤪🤪😅
咁正!有冇企喺度叫佢跪低含?

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-22 21:12 發表 查看引用來源
有呀…通常有兩個姿勢,一個跪低含,另一個是我瞓低俾佢含😂🤭🤪🤩
第一次跪低含會唔會好怕醜?😉

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-22 21:33 發表 查看引用來源
這個當然覺得羞恥啦🤪🤪含過後佢會覺得有成功感🥰🥰🤭🤭
正呀!我果個第一次唔敢望住我!😉

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-22 21:45 發表 查看引用來源
初次偷吃無論男女都係正常反應啦....🤭如果敢望,佢就係老手啦🥰🥰
咁又有道理。😬

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-22 22:00 發表 查看引用來源
這個是我分析認為啫…不代表什麼🤪
你咁有經驗!😉

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-22 22:04 發表 查看引用來源
小小啦😅😜
咁謙呀!😉

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-1-24 18:35 發表 查看引用來源

除咗用手口,我最鍾意用不同嘅玩具同D學生妹玩,佢地都未玩過,所以D反應好Q正!

分享其中一條女, 果次接咗條女放學,搭船去離島玩,果時架船好少人,我好Q咸咁伸咗隻手入去條女校服裙入面係咁摷,一邊"卒"佢隻鮑仔一邊 ...
好正喎!等你再分享!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-25 13:47 發表 查看引用來源

果陣時呀... 及膝裙真係7 到咩咁
夏季還好, 冬季校服真係... 都唔知點講
你冇改短咩?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-25 14:11 發表 查看引用來源

你估吓?

每個月總有一兩日俾人捉去打手板, 改完又改
後來精o左啦, 索性準備多兩件, 平時著合規格果條, 放學要出去果日先著條短d o既,
初時鬼鬼祟祟咁避開老師, 後來太煩啦, 索性上堂之前o係佢面前扮路過俾 ...
咁鬼馬!原來咁細個已經咁貪玩!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-26 11:29 發表 查看引用來源

講貪玩嘛... 以前實在太多, 多到有d 都幾乎遺忘
仲係著校服果個年齡就真係未搞過 (應該係 ), 但係同男同學打打鬧鬧就經常發生
成日入男廁, 同過一個"半男朋友" o既男同學中午食lunch 果陣啜啜啜過一次 ...
啜邊個先?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆