靡靡之音

收藏  |  訂閱
32  297.8k

引用:
原帖由 Neumann 於 14/5/2018 12:59 AM 發表 查看引用來源

座大廈重喺度,但係間童裝係咪重喺度就唔知嘞。間童裝當年好出名,不過一次都冇入過去。我細個時屋企都係好窮,根本冇機會著。
80年代有間夜總會喺樓上...
叫X华夜總會...好出名㗎
唔知有冇人去玩过....

引用:
原帖由 ScoutDant 於 17/4/2019 12:57 AM 發表 查看引用來源

咪咁講,其實如果佢有睇尼度,一定知我係邊個,因為我唔信會有太多彈性上班客 我絕對信佢唔會刻意取巧彈我,取銷相信都只一係有如你哋咁,有真熟客,咁就唔駛得失,或者譬如我約得一個鐘,佢卻仲有多出時間,又剛好遇到雙鐘客,咁多啲收入就有保證:smile_34: 取消,我完全明白,亦知佢一定唔係討厭我,揾次夾啱天時地利,大家撞啱到時間,相信總有一次會人和的 ...
佢西記都知,你話佢有冇睇呢個版...

引用:
原帖由 HonTen 於 18/4/2019 07:48 AM 發表 查看引用來源
西記都知:smile_41:
紅門兄她同你説:smile_41:
梗系有人叫佢睇尼个版啦
唔系佢講我点知呀,
佢應該日日都有睇...

北北点会睇香港纲吖
佢連Whatsapp都唔識用呀...

引用:
原帖由 k.w.wong56 於 19/4/2019 02:09 AM 發表 查看引用來源
靡靡我就唔知道她,但回歸祖國的檸蜜都知香討有講佢,網上世界又点會有秘密😊😊
咪又喺D客話佢知..
我班一齊玩既G蟲朋友,冇一个識跌吉G版。

引用:
原帖由 ScoutDant 於 19/4/2019 03:03 AM 發表 查看引用來源

即係扭紋哥啲科露牙中有二五仔姐 好幾年前,佐敦三樓,都係扭哥提供,我去咗幾次,有次有個第一次做囡囡完事後問我識唔識上個香港網,我扮儍話即係點,佢話我可以上去講佢好,我話我都唔識上網 後來出嚟就見到個肥仔喺廳梳化幾個囡囡圍住佢開平板教佢哋,係咪上完攞到着數就佢先知 都係嗰句,尼度來來去去都係得十幾個主題,網上點無秘密都輪唔到囡囡會主動上跌吉揾自己帖 ...
果個肥仔我有聽佢提起過....

引用:
原帖由 ScoutDant 於 19/4/2019 06:55 PM 發表 查看引用來源

唔係化,吹時吹,咪吹過龍噃 我講個肥仔係起碼五六年前嘅事喇
只不過,尼度日日都係元宵打燈迷,乜嘢係靡靡之聲?乜嘢係檸蜜(扭哥起題好似都唔係用檸蜜)?連尼度師兄都窊爆頭,無人指點囡囡點揾? ...
吹嚟做乜,你我都唔識肥仔
閒談説起,佢話問d客点稱呼,好多客都話性乜性乜,但有个客幫櫬好耐,都唔很講,淨係話叫我肥仔啦
究竟是不是这个肥仔,我不知道
但我想講是有C兄吹捧某人時,請客观报道,我不好part2,
Part 1我比80分...
环境,衛生,我不想比分,尤其是那条楼梯。

对与错每个人都識分辨,唔使跳出来擦鞋,有人祇喺話叫d人唔好做25,身冇屎就继续持平討論,冇人爭吵,亦唔需要大驚小怪。。

引用:
原帖由 kamshek 於 10/5/2019 02:05 AM 發表 查看引用來源

較早前經紐文兄過料,曾經光顧過靡靡,佢確實係用心按,態度一定比波神認真,頭Part有力,不過個人覺得只能算中上,無姊妹花按穴位咁精準到位,尾Part自動解甲,下路就推說親戚到唔通行。當日落住微微雨,去到上手客未做完,要喺樓下等廿分鐘,由上樓沖身至按完飲兩小紙杯湯落樓準90分鐘,不過最攞命係伏喺張按摩床上時,要全程聞住可能係上手留底嘅口水臭味,所以至此都無再去過。  :chcz_14: ...
差唔多啦
你要乾净整潔,唔該去大塲,
旺角唔啱你。

引用:
原帖由 kamshek 於 11/5/2019 04:55 PM 發表 查看引用來源

都係紐文兄深明大義,下次再遇咁嘅情況,真係唔好咁笨七,要即刻要求換床單或搞亁淨啲衛生先,否則全程在捱時間。無理由好似某師兄話齋,旺角場係咁上下,莫非有飛機漬都照跳上床咩!大場亦唔見得一定包企理,啱唔啱要自己試嘅,每個人嘅骨過/際遇都冇必一樣,可能師兄靚仔送全套,我樣衰或撞著佢唔舒服咪差啲囉。都要向紐文兄道謝,應承你會包膠嘅。 ...
即喺有人話大牌檔唔亁淨
有師兄就話半岛酒店都未必乾淨架,有理。

前往最後回覆