叫鋼琴家黎香港叫啦!!!

收藏  |  訂閱
8  8.8k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-10-21 21:28 發表 查看引用來源
此處不留人自有留人處,鋼琴家有HK身份証,漂係HK無罪,又冇朝陽大媽報串,仲大把囡,只係得D大媽佢屌啫,食食下就慣㗎啦, 唔使下下食model級數嘅!!! 佢玩開每次一皮野,大把陀北美少女排隊比佢屌啦!!! ...
擺明整九佢。全國皆G的國家竞然捉嫖娼,大陸邊個警察唔叫G架?想當年鄭州坐警車去夜总會玩,响警号衝紅燈,今日賊喊捉贼。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2021-10-22 04:56 發表 查看引用來源

HK有條法例......引誘他人作不道得行為.
喺告條G,你比差佬梪过未?

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2021-10-22 05:24 發表 查看引用來源

呢個係合唔合法問題.內地叫G係犯法,犯法就會被拉啦.

去尾角玩啦,全國叫G合法.想當年去尾角三藩市探親,大把後生路邊G快餐50美元有交易
又扮代表!

有女警放蛇架,之前捉過一個参議員。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2021-10-24 19:56 發表 查看引用來源

你自己去體驗下咪知係唔係大把路邊G同合唔合法囉
自己揸車行l-5 highway 去Portland 叫G,唔知幾多次啦,傻仔。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2021-10-25 01:55 發表 查看引用來源

話唔合法又去叫唔知幾多次G,真係傻得很
傻仔,大陸叫G合法咩?

個個鬼屌咁嘈話要上去玩,唔怕拉呀

[quote]原帖由 ngtungsee 於 2021-10-25 20:19 發表 查看引用來源

講緊係尾角三藩市叫G合法你條傻鳩又轉咗去講內地叫G合唔合法.
爬下文先講啦,我一早已話咗內地叫G係
犯法,犯咗法就會被拉.

你条撚樣学人講美国叫鷄話無事,比人話你吹水(扮識野),又轉話题講大陸,你唔識就唔好搭爹,語冇倫次,人地以為你有病未食药呀。

学人講三藩市,你未夠班啦,青头仔。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2021-10-27 20:36 發表 查看引用來源

啲無聊人係度撩事鬥非咁咪應酬吓囉
井底蛙學人支支叫,原来舢板充大飛,即刻屌七佢啦,又有人幫拖屌,青頭仔扮鷄蟲,咁就應酬吓屌吓条傻仔囉。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-10-30 19:41 發表 查看引用來源

音樂家老母話佢準備会離開大陸,因為系國内已經冇晒前途,返香港唔通真係為叫G咩,梗係打算再走佬去大英帝國或者澳洲啦,屌鬼妹冇人會話你道德淪亡!!! ...
老母話佢個仔單身,叫G比貪官包二奶,城管暴打市民輕得多,最少不會傷害别人,你情我願。我就覺得叫G直情喺震興經濟,製做就業。
仲有,老母話耶鲁大学已经請咗鋼琴家做教授,教琴之餘大把金絲貓待候。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2021-11-7 16:13 發表 查看引用來源

甘你又唔好甘港,我地呢度爱囯爱港架。
愛國....產鷄就真。

前往最後回覆