家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
17  335.4k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-5 10:25 發表 查看引用來源

老婆依家確大食咗, 我又滿足唔到佢, 唔係佢點會好似攞正牌咁四圍玩. 佢最鐘意有人幫佢毒龍同埋幫人事後蕭, 啜到你縮陽為止.
上個Post無左,係咪已經同南亞3P過?

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-5-5 14:08 發表 查看引用來源

咁嘥料呀,不過南亞D戰鬥力又好強
師兄好似係過來人喎

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-5-5 15:43 發表 查看引用來源

只不過睇過好多師姐同南亞大戰post啫
我都以為師兄現場睇過
想睇南亞包膠,所以先咁問

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-7 09:23 發表 查看引用來源

條紋身佬知道亞嫂今日唔出去, 噙晚仲不斷短訊比亞嫂, 話出嚟食飯吹下水, 唔係出嚟搞嘢, 大家做朋友識多個人咁解, 不過亞嫂無理佢.
相信預左會有咁情況

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-9 11:04 發表 查看引用來源
見呢區有D師兄嗌交,講下我以前同ex事件, 缓和下.

係多年前, ex 同我講話佢個妹果pair 想同我哋一齊返大陸玩, 但就只租一間酒店房話慳錢D, 夜晚係洒店房內就各有各囉!

當時我年青伙子無諗咁多野, 慳番一半租金喎, 又 ...
人在外係放啲😋

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-9 12:52 發表 查看引用來源
果次係大陸玩過之後, 我曾有一疑問點解ex咁唔怕羞嘅, 我哋只係20歲年青人, 唔通佢哋曾經玩過.
因為ex 曾經講過佢個妹條仔溝過佢, 但溝唔到, 就变左溝佢個妹.
究竟佢哋有冇之前搞過, 呢個係世紀懸案, 不過我相信佢哋 ...
果個年代上去都係浦就算唔係女友,
都大把係玩得好放😂

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-10 16:38 發表 查看引用來源
有帶袋, 第二朝起身大家都無乜嘢, 不過最監介係我囉, 人地條仔真係都幾大條, 我仲比兩條女笑我細兜😓
有幾大呀? 三揸二指半?

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-5-10 22:58 發表 查看引用來源

講開紋身, 諗起下面個笑話:

籃球明星Rodman有天在一家酒吧看上一個女的。

他們彼此還蠻對眼的,所以那個女的就和Rodman到他旅館間。

首先Rodman先脫掉他的上衣,他的身上當然有一大堆的刺青那個女的看到他手臂上的 一 ...
阿嫂對紋身有興趣的話, 師兄都去整返兩個喇

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-5-30 14:43 發表 查看引用來源
我孖子夠話唔再益德叔
点知過幾日又見德叔上嚟
冇幾耐就聽到撞擊聲啪啪啪
留心聽仲聽到孖子叫德大力啲
師兄係咪有故事?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-10 09:47 發表 查看引用來源

昨晚看更大叔上嚟食糖水, 亞嫂光脱脱係廚房攞左碗湯丸出黎, 看更大叔呆一呆, 亞嫂話佢係天體一族仲叫看更不要介意, 看更食完湯丸話好好味, 亞嫂唔止樣靚身材正, 仲識煮食,並話我好幸福聚到亞嫂.

我同看更講亞嫂好 ...
嘩😍阿嫂有無同師兄分享事後感先?

前往最後回覆