上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 親眼目睹媽媽的改變 第二輯 正式完結。

收藏  |  訂閱
52  440.6k

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-3-3 15:15 發表 查看引用來源
https://youtu.be/wi8vxF9L6sQ

睇到就睇⋯⋯大結局既上中⋯⋯

暫時打得3萬字,目標係5萬。
都睇到...
證明心兄寫令人好大癮😂

引用:
原帖由 hksheep2004 於 2021-3-4 23:02 發表 查看引用來源
看了一遍又一遍,
射了一次又一次。
雖然睇得辛苦啲,但係點忍得到唔睇丫?😂上中部都睇完了,隱隱覺得莫非最後大佬係譚伯?🤔may姐點解又肯自動獻身俾譚伯?🤔真係好有古惑!期待大結局的來臨!最後,辛苦曬心兄,多謝!🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️ ...
May姐已經習以為常可能性大啲🤔由洪爺一役之後一路被調教已經變得大食大咬... 只要唔太影響段婚姻既性愛,May姐心底已經可以講Come on 😅

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-3-5 15:37 發表 查看引用來源

我以為無人睇⋯⋯點知個個都睇左⋯⋯

其實純粹Show出來俾大家,我打左好多好多⋯⋯我無偷懶⋯⋯唔係俾你地J⋯⋯點知個個都J囇⋯⋯點算⋯⋯之後大家都唔洗點睇啦。 ...
好野係可以一睇再睇架,心兄
第一輯既夫唱婦除仲睇緊!🤭

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-3-6 04:37 發表 查看引用來源

係咪咁⋯⋯DvD 現已上市⋯⋯
趴佳 惠豐 圴有代售
封面都有埋!可唔可以有多個親筆簽名先?😂

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-3-6 17:21 發表 查看引用來源

第一輯,寫完第二輯,我要修改下。
例如有阿妹,我要刪左佢。
剛剛從睇第一輯都先發現依個問題

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-3-14 19:33 發表 查看引用來源
沒辦法!太精彩!精彩到我唔捨得放上來。
期待心兄上傳50集😍

引用:
原帖由 hksheep2004 於 2021-3-15 21:14 發表 查看引用來源
乳大掃頭,
啜一不可!
我已經偷偷睇左👏🏻👍🏻
係邊睇?😍

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-3-16 15:26 發表 查看引用來源

心仔純粹抽下水,並無任何立場!千其唔好誤會。
我唔理,快啲上載50. 2🤣

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2020-8-29 16:58 發表 查看引用來源
Facebook現有專頁,搜Babe阿心,以防有日,大家又失散。

大結局,分為5節(一至五),每星期既周日深夜一點,全港多個網絡平台,論壇,數碼頻道多個電視節目台,一律禁止播放,但不包括188論壇,Facebook,紙言,n3L,Penana。

3月15,22,29。
4月5,12 ...
儲精!🤣

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-3-21 16:21 發表 查看引用來源
(警方介入調查第三天)

當我再次張開眼睛,已經係早上九點。

刷牙洗臉後,隨即就出發往茶餐廳。

自從知道被寫上名字既女人都穿著情趣牛仔褲後,當我到達公司時,第一時間便觀察柔姐既衣著,可惜直到目前,從未見過柔姐穿著過。
...
精彩,睇黎阿伯來頭唔少野...
每次『大佬』出場都異於常人既長處...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆