上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 親眼目睹媽媽的改變 第二輯 正式完結。

收藏  |  訂閱
52  440.6k

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-3-29 01:28 發表 查看引用來源
「傻女黎!我地都差唔多成個鐘都無事啦,就知依度安全過安全屋啦,放心!譚伯我係度同無數個太太修理過無數條水喉,從未出過一次事嫁⋯哈哈⋯你盡情地叫出來,個屎忽盡情地坐落我度!千其唔好因為年紀大錫住我呀!」

阿媽聽見譚伯自 ...
總係覺得May姐意猶未盡意猶未盡...

回覆 915# BABE阿心 的帖子

心兄:保重身體呀!!!

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-4-2 13:22 發表 查看引用來源
大家發表下⋯⋯最近依幾集有乜要改善⋯⋯
乳大掃頭(3)同(4)好似有啲唔係咁接得上,同埋註(黑字)果段有啲濛。但需要睇埋個大結局,唔係好難就咁講有咩要改善。

真心話,一路好欣賞心兄筆下既May姐
但如果用May姐第一身出發又可能無咁精彩

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-4-14 19:51 發表 查看引用來源
由於篇幅比預期多,每篇都一萬二到五字,五篇已經七萬字,但仍然未寫完,所以追加第六節。

不過未動工,剛出院!所以未來十日都不會更新,努力寫作。 ...
小心身體!心兄

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-4-17 14:11 發表 查看引用來源
https://fb.watch/4WCydg1R8U/

預告片fb!
心兄:幾時出大結局?

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-4-29 14:59 發表 查看引用來源

進度有點慢,病左好多野跟,又要覆診。

最後一集預2-3萬字,但目前大概打左13000。
OK, 慢慢
最重要人無事😂

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-4-29 16:19 發表 查看引用來源
應該最快都要一星期先完成草稿。
等,好既故事值得等待

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-5-6 17:12 發表 查看引用來源
最近已經瘋狂地寫⋯⋯暫時寫到3萬2千字,仍然未完,不過差不多了。
好吊癮... 😅

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-5-11 14:54 發表 查看引用來源
經歷完一次又一次既高潮後,阿媽已經變成疲倦不堪,坐在鋼門前不斷喘息,但譚伯走近將老陽具送到嘴巴。
當老陽具出現眼前時,阿媽居然傻笑著,隨即二話不說地將大龜頭含入嘴裡,一副滋味又熱愛既模樣,為譚伯清理陽具。

譚伯一手 ...
未睇先讚好,謝謝。心兄

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-5-13 14:09 發表 查看引用來源
到今時今日都無人答得出雪糕車有問題⋯⋯好失望⋯⋯

結局用左20個Post,但回復都無20,失望⋯⋯
所指局中局是否男主角3p是由阿怡計劃?😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆