講得出軌, 不如講埋散餐 SP

收藏  |  訂閱
25  20.3k

過左第一次既開餐,好睇下一次既見.純sp,好感係有,除了歡愉時間既對話,始終無任何做愛以外交流,牽連或互動的話.這個組合要等到有以外既界線才突破.好期待你既往事.

而我是對佢有愛意黎一直追對方,性慾過大(鹹濕)即日表白完就氹佢上床...過後佢以為我當佢sp,我也諗過以為自己係,但其實我唔係,之後向佢做左好多事.
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-14 11:54 發表 查看引用來源
"食散餐食到沉船, 愛上左SP, 通常都係發生在女性身上比男性多"
呢句statement 大家同唔同意?

或者都形容一下你o既經歷?

"愛上" o既意思係真係愛呢個人, 想佢做你男/ 女朋友, 唔係單單想keep住同佢發生關係, 唔係 ...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-15 07:23 發表 查看引用來源

其實唔關老婆女友事o既, 係本宮o既成功之道
唔想做o既o野就算係老細開口叫我做我都會reject, filter 出黎自己想做同必須要做o既唔到滿分我係唔會收手
按摩係一個要俾人百分之百鬆弛o既活動, 人到o左最最最re ...
無錯😂有時會秒睡

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-16 05:44 發表 查看引用來源

Oops 一時腦閉塞 😆
你個‘好期待你既往事’,係想我繼續講當年同SP既嘢定還是指沉咗船之後既心態?
前者冇問題,有時間可以講嘅嘢多的是,摷返舊日記俾我睇番好多幾乎遺忘左既點滴,如果係後者的話簡直不能同意更多囉🤭
對人 ...
如果你有時間可以講晒嗎?我會擔定櫈仔聽😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-16 05:44 發表 查看引用來源

Oops 一時腦閉塞 😆
你個‘好期待你既往事’,係想我繼續講當年同SP既嘢定還是指沉咗船之後既心態?
前者冇問題,有時間可以講嘅嘢多的是,摷返舊日記俾我睇番好多幾乎遺忘左既點滴,如果係後者的話簡直不能同意更多囉🤭
對人 ...
呢個牽掛時期我會又忐忑,𤓓𤓓攣...

趁你開電腦,我講下自己魚野.
我地第一晚接觸,已被佢認定我係sp.講開第一晚,以為氹左佢上房,再用左好多時間另佢赤裸上床,再用我舌,嘴,手另佢全身舒服,但都禁止我進入,其實當時大家之前食飯已溝酒溝到很迷糊.始終個人鹹性強過酒精,一直擁吻,撫摸到最後,佢半推半就已經抵抗唔到說好啦,黎啦.諗住好正之制,ooo,下邊竟然扯唔起,應該溝太多酒所致.也聽到佢要瞓,就咁一齊瞓左幾個鐘.跟住嬲左我兩日.

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-16 13:54 發表 查看引用來源
咁之後有冇再約戰重賽?😬
瘋狂賽😎

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-16 20:05 發表 查看引用來源

哎呀😁😁真掃興
我去見我SP, 到搞嘢之前盡可能都唔會飲酒
雖然唔係做負責扯旗果個但有其他原因
實在要飲就最多最多一杯紅酒嘅量

仲未返屋企,快則明日遲則後日可以坐低專心寫故仔㗎啦 ...
如果只飲啤酒,或gin,紅酒係無問題的.果晚晚餐我地係酒吧餐廳.除飲啤酒,仲飲左老闆其他特飲...自己做成😭

引用:
原帖由 691108 於 2024-3-16 13:52 發表 查看引用來源
趁你開電腦,我講下自己魚野.
我地第一晚接觸,已被佢認定我係sp.講開第一晚,以為氹左佢上房,再用左好多時間另佢赤裸上床,再用我舌,嘴,手另佢全身舒服,但都禁止我進入,其實當時大家之前食飯已溝酒溝到很迷糊.始終個人 ...
果晚另佢慶合合無攪佢(係我攪唔到至啱),我解釋.點知佢仲嬲.其實唔關攪野事,係佢重視我點對佢,我係對佢有愛,當然想食佢.嬲左兩日有個機會下,大家傾左2個鐘電話,我們一齊左.
頭個半月我地放工後約周圍去,周圍食,係小情人咁.我一直搵機會想約佢爆房,但頭個半月佢都拒絕.我也順應及尊重佢,因為我知道對佢已沉左,而佢以為我當佢sp也慢慢轉變.

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-16 22:17 發表 查看引用來源
點瘋狂法?😉
有機會再說,呢到期待師姐故事

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-18 08:41 發表 查看引用來源
有人捧場就OK啦 重寫都冇所謂 今次集中講吓點解我會有呢個決擇吧

首先, 我同SP o既開始, 好大程度上係一種交易, 其餘則係一點點放縱一點點自暴自棄囉
交易係我想有人嚴厲咁懲罰自己, 呢種懲罰唔可能由父母長輩 ...
師姐係敢愛敢恨的.每件事唔一定完滿,但有始有終.讓我地認識你黎去聽你故事.
想知你喜歡用鞭打那個位置呢?

前往最後回覆