講得出軌, 不如講埋散餐 SP

收藏  |  訂閱
25  20.4k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-18 08:45 發表 查看引用來源

每個女人都有過咁樣o既一個過程
就係故事o既前半部份其實唔太重要 (即係邊個想邊個唔想/ 未想etc), 總之到自己終於差唔多ready 時拉開條褲見到對方係軟o既
果一下感覺真係好扎心 ...
哈,係超無隱.好采果一下唔係完結無得見.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-18 09:35 發表 查看引用來源

機會係自己創造o既
點解我每次出po都寫千字文, 其實正正就係想人睇完有感而發, 加入一齊分享自己睇法同經歷啫
明冇?
哈.之前曾post的都係交合過程多😂師姐唔介意,我也可以係到說下.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-18 10:17 發表 查看引用來源

其實各有各刺激好玩之處囉, 我俾人打過o既地方最多係屁股, 其次係腳, 跟住係手板, 最後係大腿
並差唔多就係我喜歡程度o既排名

屁股者, 話晒係性虐即係同性有關, 打屁股要剝衫, 一絲不掛咁訓低受罰, 感覺係最有誠 ...
雖然我無玩過sm,但感覺鞭打拮高個屁股黎打,好有征服感及炸帝話懲罰,其實享受緊被鞭打既呻吟聲.
有時我係後面慢慢插入時,到後尾加快,會用雙手掌打佢雙股,本身細細聲既呻吟,特變大聲,感覺好正.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-18 14:03 發表 查看引用來源
再補幾句
詳細o既互動其實以前都講過唔少, 暫時唔重覆太多住
先集中環繞返自己主題果句statement - 即係沉船

我同SP o既互動, 一開始計劃的確係由佢o黎俾我肉體上o既懲罰, 我滿足佢o既性慾
過程中少少o既享受就 ...
只要對方被重視,要求什麼也可以😍
師姐果排應該好忙

引用:
原帖由 katieW 於 2024-3-19 06:34 發表 查看引用來源

這個其實我也不明白 同樣都是酒精 為什麼混著喝會更易醉?
不是應該看喝下去酒精總量的嗎?
(烈酒的酒精濃度通常在40-50%之間.當混合不同種類的酒飲時,人體需要更長的時間來完全代謝酒精,這可能會導致酒精在體內停留的時間更長,從而使人更容易醉倒.) 唔係我講🤣網上方便解釋你知.

你可以試下只飲啤酒幾杯.到再下次飲完幾杯啤酒,再加幾杯唔同烈酒,應該會感受到效果

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-20 09:33 發表 查看引用來源

其實係咁o既, 交合過程人人差唔多, 你我諗過做過o既肯定已經有人做過晒o架啦
反而行為背後o既心路歷程同埋兩個人之間除左性以外o既交流先最有味道囉... 我係咁睇 ...
種種事既牽引,對於我另一半既道德枷鎖,要一齊,又放手...一直輪迴好多次.互相影響.由以為係sp又唔係,弄到互沉又浮番上面,又再沉.
有時間分享

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-20 10:16 發表 查看引用來源

開始o左冇耐之後, 我問過佢一次其實佢享受o既究竟係乜
咁就要由我地點玩講起: 全部鞭打我地都係用籐條作為工具, 最少係頭一次"體驗課"冇記錯係二十鞭,
之後一般都係standard o既五十, 最高俾佢打過八十籐, 咩感受 ...
培育出師姐耐性和強心態.
諗起自己細過太曳成日比家人用藤條打,到大有種渴望用藤條以罪名鞭打番人.一直潛係心裡未試過.試左可能會上癮😅

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-3-20 15:56 發表 查看引用來源
SP 呢個遊戲唔係咁多男女玩得起,要有番咁上下絕情冷血先得,又或者咁講,要其中一個有番咁上下犯賤先會有 SP 呢樣嘢存在(好似同對方講,你得閒就嚟玩我啦,我ok架)

...
非常同意
如雙方都是少愛多性,係最佳拍檔.

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-3-20 17:37 發表 查看引用來源
謝謝知識分享。

不過,
溝酒飲,人容易不適,吐返啲酒出尼好傷,又敗興。
絕對是.只怪我當晚心術不正,想另對方有易醉意慾,又抵唔住玩得太開心.所以下次和佢已無再溝好多酒飲.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-21 07:35 發表 查看引用來源

哈哈哈😆
所以呢,做人要說好話做好事存好心😁
你呢d就係害人終害己囉
哈,我就係自食其果😁
我地平時也會飲幾杯,有次佢講不想太醉,做愛時感覺慢左及有點迷糊.現有時只飲幾杯或不飲.

前往最後回覆