[原創作品] 《捕捉表姐三步曲》~~~第二部:仙氣の表姐Sita @ 2

收藏  |  訂閱
21  175.4k

引用:
原帖由 assault 於 2019-5-25 12:03 AM 發表 查看引用來源
好舒服?

唔通佢唔係處?

我望望交合點,無血。

再慢慢抽出碌嘢,見到啲精唔見血。

證明咗詩韻唔係處…

佢個處已經俾人攞咗。

知道俾人截糊,心中有啲嘆氣。心中嘆氣時,詩韻好似知道就問:「做咩呀?好似唔開心咁嘅?」

「無嘢呀。」

「你唔舒服?」詩韻好緊張咁問。

「唔係,同妳做到勁舒服。」我錫錫詩韻個嘴,講:「啲精流哂出嚟,妳去沖個涼先喇。」

...
好正, 好好睇, 多謝師兄!!

引用:
原帖由 assault 於 2019-5-29 09:50 PM 發表 查看引用來源
「好呀!」詩韻伸手去背後,講:「我就除咗佢,俾你睇吓我係咪靠個bra!」

詩韻瞪大眼,雙手解扣個bra就滑落。詩韻手執胸圍,挺起對波俾Eddie睇。一對波形狀優美、唔係誇張E級大波,而係配合佢身材而依附身上。

挺起唔下垂,係靚波象徵;粉紅色乳頭,可遇不可求。

詩韻有住一對傲人靚波,好驕傲咁俾Eddie查看。Eddie都不負詩韻期望,睇住對波入哂迷。

靚波…

好靚嘅一對 ...
好正, 我都扯到行晒, 下集大混戰!!

引用:
原帖由 assault 於 2019-6-4 11:30 PM 發表 查看引用來源
因為件衫、條裙都係同佢肌膚一樣顏色,十足十赤裸遊走。 見到詩韻咁性感,Eddie除咗怒火之慾火又上升,好有衝動將佢拖返酒店屌!

行咗一陣,佢哋去到Mike Shopping Mall。門口有檔嘢食,秀明講:「不如我哋响度食?」

詩韻講:「你話事喇。」

「抵錫。」詩韻咁聽話,秀明又回報一個吻。

錫完嘴仔就同詩韻:「老婆仔,妳坐吖。」幫詩韻拉出張櫈,詩韻甜甜一笑回應:「唔該哂 ...
姣到咁, 真系有排玩, 正!!

引用:
原帖由 assault 於 2019-6-5 03:30 PM 發表 查看引用來源

你想唔想?
又得玩又何妨哩, 哈哈!!

引用:
原帖由 assault 於 2019-6-19 07:35 AM 發表 查看引用來源

之前寫咗一部份,今晚有時間會繼續。
多謝樓主, 期待中!!

引用:
原帖由 assault 於 2019-6-20 01:48 AM 發表 查看引用來源
因為太攰,所以寫得唔多。
而家出住一啲俾大家睇吓先,我會盡快寫多啲。
由於未寫完,所以請暫時唔好回覆,多謝!
期待, 謝謝樓主

引用:
原帖由 assault 於 2019-7-6 11:05 AM 發表 查看引用來源

的確埋咗條線。
而前奏哩part除咗有神秘感外,亦因為寫咗一輪,想睇下我描繪嘅角色响各位心中有無雛形,唔寫個名知唔知道係邊個。
好正, 寫得好好, 我一路睇一路硬!!

引用:
原帖由 assault 於 2019-7-12 07:29 PM 發表 查看引用來源

故事係會越嚟越精彩,有無留意詩韻對三個表弟係唔同?
隨住三個男角不同特性,搞嘢場面亦都唔同。
好正, 一集正過一集, 等緊樓主更新!!

引用:
原帖由 assault 於 2019-7-20 06:16 AM 發表 查看引用來源
人有時睇表面,不求甚解。當你向其他人推介,話捕捉表姐三步曲好睇。佢睇一睇牌面得果幾個洋蔥頭,其他都閒閒哋十個八個,未必會睇內文就已經話你口味cheap。所以為人為己…

响第一頁俾個洋蔥頭喇!(講咗一大堆,其實都想各位送頭…送洋蔥頭)

P.S : 尾果part post漏咗幾句,而家補返。 ...
近期近期超佳作, 一路睇一路硬, 多謝樓主!!

引用:
原帖由 assault 於 2019-7-29 01:35 PM 發表 查看引用來源
今日有時間寫,預期哩一、二日會出。
期待, 硬著等你出文!!

前往最後回覆