[原創作品] 《捕捉表姐三步曲》~~~第二部:仙氣の表姐Sita @ 2

收藏  |  訂閱
21  175.4k

引用:
原帖由 assault 於 2019-7-30 03:57 AM 發表 查看引用來源

如果我寫詩韻識飛天,咁我唔敢答妳現實係咪真係會有。而你覺得詩韻好淫,一嚟世界上乜嘢人都有,二嚟係有伏筆將佢演變。
關於條女同三條仔每日一個女朋友嘅問題,之前唔記得邊位讀者曾經提出。而家表姐一個去旅行,撞到三個表弟做佢哋一日男友,撇除道德方面嚟講覺得淫蕩難以接受?如果表哥一個去旅行,撞到三個表妹做佢哋一日男友,咁就係風流?
等如响老蘭搵女食散餐,其實啲女都係搵仔食散餐,所以唔好太區分男女 ...
好正好好睇!!

引用:
原帖由 assault 於 2019-8-9 11:17 PM 發表 查看引用來源
終於見到喇!!

朱仔望咗好耐,終於望到under現身,感動到眼泛淚光!

當見到under一少端,詩韻坐低後條衩分開得更勁,由見到under一少部份變為大部份,睇到條under上面lace花紋。

縱橫交錯,透視花紋將白色肌膚露出!

好sexy!!

朱仔見到sexy一幕,詩韻翹腳擺返好條裙去解除走光。

雖然無走光,不過露腿程度絲毫不減。隻腳有幾多就露幾長。

詩 ...
表姐好識玩!!

引用:
原帖由 assault 於 2019-8-14 05:42 AM 發表 查看引用來源

有時間就寫,所以有時快、有時慢。
好正, 我睇到全程硬晒!!

引用:
原帖由 assault 於 2019-8-21 08:49 AM 發表 查看引用來源
Eddie抽插蠻力湧起,插到詩韻企唔定個人向後跌。Eddie捉實詩韻,佢向後跌就行前一步。兩個一路插、一路行到窗邊,見到隻窗Eddie惡念湧起。

「行去窗邊,又係想俾人睇妳屌閪!!」

「呀!!呀!!」詩韻呻吟時望見响窗邊,忍住快感擰頭表示唔係。

個頭否認,但係陰道又一次出賣咗佢。

「都話妳姣!同我望住隻窗!!」Eddie將托住隻腳轉放地上,巨龍仍然插入做出姿勢轉移。而家Ed ...
Eddie賤得嚟都令我硬晒軚!!

引用:
原帖由 assault 於 2019-8-31 02:28 PM 發表 查看引用來源

有時間就寫,請等等。
期待中, 正文, 下篇攪嘢未

引用:
原帖由 assault 於 2019-9-13 10:40 AM 發表 查看引用來源
去到哩度,可以講吓之前話想帶出嘅嘢:

首先係階層:响詩韻嘅世界同三個表弟,秀明係最高層,詩韻鍾意佢聽佢點;第二層就係Eddie,基本上係同詩韻同一階層,文中可見大家互串,詩韻想誘惑佢令佢出醜,Eddie就想臣服佢,一場角力下Eddie調教詩韻暫時領先,比起詩韻高半層。而朱仔就係最底層,表哥表姐都lead住佢,不過秀明詩韻都對佢唔錯,而詩韻對朱仔係有另一種特質,可以再睇返佢對朱仔、同埋對秀明E ...
好正好有鋪排, 等朱仔射嘢!!

引用:
原帖由 assault 於 2019-9-19 01:37 AM 發表 查看引用來源
當我昂高頭,想响背心底部向上望時表姐雙手撳實件衫,同我講:「俾你除,無話俾你睇喎。」

吓…

俾我除,唔俾我睇?

無奈時企返起身,表姐同我講:「under都俾你除埋,唔準扁嘴嫁。」

「唔俾我睇…」我問:「咁點解俾我除?」

「你俾Eddie搶咗我個bra,你係咪唔happy吖?」詩韻表姐講:「所以而家俾返你除under。」

詩韻表姐知道我俾Eddie搶先除bra,而 ...
好精彩, 下集砌得未, thx樓主!!

引用:
原帖由 assault 於 2019-9-24 05:05 AM 發表 查看引用來源
唉…

失望時坐落床,摸到啱啱內衣鋪果個膠袋。摸落去膠袋空無一物…

唔通佢攞咗入去,沖完涼著?

兩套都無哂,係俾個驚喜我陣間會著邊套,所以唔俾我一齊沖涼?

應該係喇!!

由悲轉喜,滿心期待時詩韻表姐出嚟。佢用條白毛巾包住個身,毛巾雖短但係睇唔到個bra同under,只係見到靚靚波罅長腿。

佢全身香噴噴,唔駛行埋去都聞到。

表姐超靚樣貌,此時超級誘惑…

...
正, 下集終於埋牙!!

引用:
原帖由 assault 於 2019-9-29 04:27 AM 發表 查看引用來源
「呀!!呀!!」

表姐坐落一陣,之後動作轉慢,同我講:「係咪好舒服?」

「係呀!」

「咁就好喇。」講完就開始加速,睇住表姐郁動時對波都跟住拋上拋落,誘惑到我忍唔住叫:「好…」

「呀!!呀!!」表姐呻吟:「我係…邊個…」

「詩…詩韻…」我講:「表姐…女朋友…」

「朱仔…」表姐講:「表弟…男朋友…」

聽到表姐稱呼我男朋友,我如願以償同詩韻女朋友做愛,一大串精液 ...
睇完我都硬埋

引用:
原帖由 assault 於 2019-10-9 07:43 PM 發表 查看引用來源
响詩韻雙腿之間,朱仔見到內裏漆黑一片。黑嘅唔係陰毛、而係黑色under…

見到哩條黑色under,朱仔有種熟悉感覺。

「呀!!呵!!」

詩韻越叫越大聲,張開眼見到秀明朱仔望住,又再合埋眼去逃避…

逃避俾佢哋望住自己呻吟。

當指插一輪,Eddie feel到夠哂濕時,就再叫秀明朱仔郁手。由於詩韻指插到呻吟,秀明確定唔係老強,就埋去齊齊搵食。Eddie見秀明埋位,就講:「 ...
仲正過上集好多, 節奏明快, 等緊樓主快d更新!!

前往最後回覆