[原創作品] (更新33集1月18)我係一個家居維修員,有一把又長又硬又粗既士巴拿係身係好合理既^^

收藏  |  訂閱
9  455.4k

引用:
原帖由 taibenchow6969 於 2019-5-1 11:35 AM 發表 查看引用來源
C兄會唔會被黃生威脅,要响黃生面前插爆黄太,之後黃生忍唔住加入戰團,不過係爆C兄個菊花呢?hahaha
系就正嗱!!

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-5-2 05:44 AM 發表 查看引用來源
覺得過癮既話,大家就比下面,去返第一個post度,點下下面果個洋蔥頭haha

謝謝支持
次次都俾喇, 超正!!

引用:
原帖由 DboyAK47 於 2019-5-2 06:46 PM 發表 查看引用來源
現實真糸有遇過的
可吾可以講多d呀, thx師兄!!

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-5-9 07:56 PM 發表 查看引用來源

嘩~~版主都來踩場,請受小弟一拜,謝主隆恩。^_^
咁就要快d update喇

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-5-15 07:46 AM 發表 查看引用來源

謝謝支持,因為依幾日真係比較忙,所以無乜時間更新,但我以我碌野發誓,依個故事一定唔會無疾而終收場,一定會有精彩結局,如果唔係,我碌野以後長幾吋,粗過欄杆,硬過鋼鐵,而且晚晚比靚女搞到精盡人亡到100歲先比我死!

嘩~~依家誓都夠毒啦掛,諗起都打冷震呀。haha ...
樓主正呀, 期待更新!!

期待欣姐開波!!

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-5-22 07:26 AM 發表 查看引用來源
Pinkyan: 傾傾下支大碌野,又搞到我濕濕地,好想要呀~~好想比支大野窒滿下面~~

Biggun: 咁不如~我地又開cam玩丫?

Pinkyan:唔啦~玩cam始終夠實在,同埋淨係見到你又長又粗,但係摸唔到有幾硬呀~

(心諗,欣姐都講得好白啦,即係想約炮啦,但係如果出到去見面,欣姐離遠見到biggun原來就係我,肯定掉頭走啦,點算好呢?一定要諗個萬全之計先得!)

Big ...
點會未扯, 我都扯行晒喇!!

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-6-3 08:07 AM 發表 查看引用來源
Pinkyan係我耳邊細細聲講: 你扯左lin旗禾,乜我摸得你好舒服咩?

我:唔知呢~想唔想我摸返你,等你試下舒唔舒服丫~

(我都未等pinkyan答我,我隻手已經又係佢件黑色鬆身線衫底度伸左入去,一掂就掂到佢微微既可愛肚腩仔,再從衫裡向上邁進,即時摸到兩個大乳球。) 

(太感動啦!終於~終於比我摸到朝思暮想既欣姐對大波啦!) 

(摸落去軟綿綿,楂落去好有份量感,再摸到去兩 ...
終於更新, 好正, 謝謝樓主!!

等待中!!

超級好文, 等咗7個月都非常值得, 期待下集吾使再等好耐!!

前往最後回覆