有無CHING會買黑色絲襪返屋企打飛機?

收藏  |  訂閱
10  8.1k

唔駛買,亦唔駛打飛機,有時老婆著住黑絲引誘我做

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2019-6-25 04:45 PM 發表 查看引用來源
唔會著, 著左好似死基佬..
咁ching買對黑絲嚟仲乜?就咁望住打?

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2019-6-25 04:59 PM 發表 查看引用來源

笠住條JER打飛機..
明白了

試過以前喺女友屋企趁佢唔知,偷咗佢啱啱著完對黑絲返屋企打飛機,一路揸住聞一路打,變態呢

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2019-6-25 05:09 PM 發表 查看引用來源

你都有買開絲襪?
我自己無買,不過老婆(即以前女友)超鍾意絲襪,而我又超鍾意老婆,所以佢叫我陪佢去買我實陪

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2019-6-25 05:19 PM 發表 查看引用來源

CHING真係正,日日有得玩黑絲腳..
係呀!老婆鍾意著絲襪,我又鍾意睇佢對絲襪腳,簡直係win win

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2019-6-25 05:38 PM 發表 查看引用來源
佢日日都著?
唔係!平時一至五返工一定著,唔理冬天定夏天,放假就睇情況,去行街食飯睇戲多數著,無論外面著裙定著褲,去做運動,行山就梗係唔著啦

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2019-6-25 08:14 PM 發表 查看引用來源

你就正, 平時返工前放工後都有得玩絲襪腳
趕住返工唔會,放工後如果大家都攰都唔會,有得俾我望老婆絲襪腳已經好正,玩腳同做都要啱timing, 時間啱,大家又mood到先玩同做就最happy

引用:
原帖由 wongky28 於 2019-7-2 04:00 PM 發表 查看引用來源

你就好啦,老婆鍾意着絲襪,有得望老婆對絲襪腿兼有得玩佢對絲襪腿:smile_47:
我老婆就唔鍾意着,係冬天返工迫於無奈先着厚絲襪,天氣冬嘅日子叫佢着住絲襪瞓覺佢都話焗,唔肯着:smile_45:
所以唯有自己着絲襪嚟滿足吓:smile_30:9867660 9867661 9867662 9867663 噚日着住5 den超薄肉絲出街,超爽 ...
師兄好鍾意著絲襪?點解呢?

引用:
原帖由 wongky28 於 2019-7-15 05:05 PM 發表 查看引用來源

我有戀物癖,但只限於絲襪,對胸圍、底褲一啲興趣都冇。我十零歲已經戀絲襪,最記得人生第一對絲襪係喺7仔買,當然係質素差嘅絲襪。當時青春期,第一次著住絲襪打飛機,感覺比就咁打興奮好多,從此就愛上著住絲襪打飛機

不過當然唔敢畀其他人知道我呢個癖好:smile_13:,而著絲襪打飛機亦成為咗我冇女朋友時解決性需要嘅方法。

後來識咗我當時嘅女朋友、即係依家嘅老婆,唔知點解我 ...
試過,有一年同女友(而家老婆)去北海道旅遊,大郷里無諗過北海道咁凍,靜係帶左牛仔褲,無帶虧佬褲,結果第一日喺條街下身凍到震。返到酒店浸完溫泉,沖埋熱水涼先至舒服番。女友笑住口話陰公囉。

第二日又出街,女友突然問我洗唔洗借住佢D絲襪我著,我好surprised, 又鑑介,佢話怕乜呀,著住喺牛仔褲𥚃面無人知嘅,就係咁著咗佢兩對厚黑絲打底,果然下身warm咗好多😁,但係對腳同細路好緊呀😅,女友仲話無老點我喎😂

不過返到香港遇着天氣凍都無再著絲襪啦,冬天嘅時候只會著heattech 衫同褲保暖。

前往最後回覆