上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
122  256.6k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-10-10 10:03 發表 查看引用來源
我講個個敏兒Abby,有冇人知道佢微信,或者在那裏上班😹🫣
我有佢微信,9師兄係咪要?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-10-10 14:54 發表 查看引用來源
中星城會所有冇人去過
係味中興路果間?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-10-12 12:57 發表 查看引用來源
Yes You are right right👍💪💯
呢個場我有介紹過,有D女玩得好放,可能98都有,我搵開果件就全裸加磨,不過個場硬件比較差,完全係玩完就想即閃,未必岩9師兄

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-11-8 08:53 發表 查看引用來源

呢D都係群發. 通常我都唔采佢. 除非有D技C發 SAM哥, 乜乜乜咁 我就會回下
師兄同我一樣🤭

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-11-8 12:50 發表 查看引用來源
昨日加左技師佢比 履歷我,25歲~45kg~34C~最主要還是666,引死人,樣子不錯,最衰的係左佢同事做達文西😍要等下次🤗
呢條女睇相好引人,仲有D戰鬥格FEEL,9師兄快D去食左佢😁

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-11-8 15:56 發表 查看引用來源
最衰约左668件先才見到呢件加佢微信,要下次😢否則比佢知道我放佢飛機,以後好似上次芙蓉個件由669變033就慘,现在重拉黑我添😂免因小失大,技師好小氣🤗成500包一次性浴衣😜肉價越來越值錢💪 ...
我要6610😁而家上去玩好貴,時間又短😤

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-11-9 20:10 發表 查看引用來源
你去陽光肯定吃蕉,中女白玩😂
陽仔夜班唔掂啦。。。去都係為左HEA下,玩女要去第二度

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-1-5 11:50 發表 查看引用來源
囗部互含動遊戲好玩😂
9師兄,呢條女我之前有玩過,我個帖都有介紹,不過呢個場應該唔岩你,都係果D細場,呢條女迴魂蕭果下最正🤤佢同事仲激,玩到貼牆禁住佢個頭🙈

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2024-1-5 15:03 發表 查看引用來源

呢件囡囡真係好正
請問可提供囡囡工號嗎?上早班嗎?
無改工號應該888888,之前佢上班時間係下午3點左右到凌晨4,5點,唔知有無改,都半年無搵佢😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-1-6 22:36 發表 查看引用來源
各位骨埸戰友,今日大掃除,大家睇路,經里的忠告😂
好多場夜晚都唔開,個風吹到好勁😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆