上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
787  280.5k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-17 16:25 發表 查看引用來源
怕怕了,之前星期六都無咁誇張,其實都係果個健康碼累事,掃果個碼好煩
星期日上去係唔同D,路路暢通😁

約左朋友係樂園路果邊食野,好耐無去果邊,都唔係好認得D路,打的要四十幾蚊人仔,咁遠既😅

食完野緊係飽暖思人肉🤭話過想試下其它場,增加見識,講過就要做呢🤣去附近行下睇下有咩玩,都有幾間場揀,行到街尾攰攰地見到有間場未玩過都無聽師兄提過,就揀佢啦🤣

抱著驚喜的心情上去,一入去就諗住仆街了,間場好舊囉,完全係見到都想走果種FEEL,格局似足羅湖金沙灘既感覺,算啦,入左黎就無諗過返出去😭

沖完涼出大廳坐,得2個客,大廳都好細,好似得12個位左右,飲杯野懷著失望的心入房,行過走廊見到D技師又唔太差WO😋

房間OK,同大廳比間房靚好多,同埋好大間房,不過就好黑暗既燈光,技師入到黎又OK WO,而且幾玩得服務好好,揼完出黎同朋友一齊笑淫淫,都算唔錯既經歷,埋單418人仔抵玩既,雖然唔算後生,但服務完全足夠彌補😁朋友話下次再黎,開心玩完就齊齊返歸🍻🍻🍻

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-17 16:54 發表 查看引用來源
來深圳玩中女😢😅
又唔算中女既,廿零歲左右掛,我臨走果陣有見到有好幾個18,22既哥哥仔沖涼,不過係本地人,咁多哥哥仔過黎,我諗技師質素都唔會太中女,哥哥仔應該唔會鐘意玩中女掛🤣

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-17 17:03 發表 查看引用來源
又唔算中女既,廿零歲左右掛,我臨走果陣有見到有好幾個18,22既哥哥仔沖涼,不過係本地人,咁多哥哥仔過黎,我諗技師質素都唔會太中女,哥哥仔應該唔會鐘意玩中女掛🤣 ...
不過間場好舊就真既,揼完都唔想留抵HEA果種🤭

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-17 17:09 發表 查看引用來源
你D眼光好獨特👍👍👍👍😂
OK 啦,我同朋友都快4張野,接受程度範圍係擴大左既🤣但目測幾件行過既技師好過英豪一般果D質素,但就差過芺仔

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-17 17:15 發表 查看引用來源
OK 啦,我同朋友都快4張野,接受程度範圍係擴大左既🤣但目測幾件行過既技師好過英豪一般果D質素,但就差過芺仔
尋晚個的士佬仲同我真識玩,羅湖區最好玩就呢帶,我心諗我純粹約左朋友食野🤣問佢有咩咁好玩佢同我講168果邊好正WO,有機會再去研究下🙈

引用:
原帖由 emau1 於 2023-4-17 22:52 發表 查看引用來源
因為,細場d規矩冇咁嚴

易請假,返工時間相對自由d
冇咁易比公司因為呢樣果樣而罰錢
都係,聽朋友講以前係大場做要KEEP住一姐地位好累,又難請假,後尾轉左間細少少成個人都輕鬆晒🤣

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-18 01:52 發表 查看引用來源
都係,聽朋友講以前係大場做要KEEP住一姐地位好累,又難請假,後尾轉左間細少少成個人都輕鬆晒🤣
頭先個客V7D女女相比我話今晚帶我去黃貝嶺食平價菜,睇相女女都OK,有的士單再減兩條😂好彩阿叔定力夠今晚唔SO佢,連上兩晚,休息下先🤭

唔駛400人仔,60分鐘場,都值得一試🤣

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-4-18 04:00 發表 查看引用來源
依間係邊到?店名係?
無應個客約,所以未知,只知地點係黃貝嶺果邊,因為佢約我去個頭打邊爐,唔想日日上去,所以推左佢🤣

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-18 07:48 發表 查看引用來源

黃貝嶺疫前有間鳳凰桑拿,唔知會唔會係呢間
鳳仔而家好似430定450,唔係呢間🤣以前鳳仔都好好玩😁

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-4-18 08:33 發表 查看引用來源

好多高鐘紅牌都鍾意去細塲做,提成高,規矩少,冇競爭壓力,個塲靠個別紅牌帶旺,經理都唔敢俾面色佢地睇.....
有D細塲仲好有人情味,阿姨煮埋嘢食俾技師,就好似當年'英軍'咁,個塲雖然up dup,但上下氣氛融洽,留到唔少高質技 ...
十二兄,果然清楚行情,無咁勾心鬥角先,我都聽朋友以前講過D阿姨好好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆