上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
787  280.5k

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-5 08:58 發表 查看引用來源

$738全包兼入洞,仲係三十頭......真係估唔到香港都有咁平!
無30頭,都30中或尾了,不過外表,身形都可以接受😁

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-5 11:54 發表 查看引用來源
真係聽者傷心,聞者流淚😭
不過都皇天不負有心人,揾到個可接受嘅30路,以備不時之需👍
疲情果三年真係跌左好多錢比香港怪獸場😭

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-5 22:58 發表 查看引用來源

去一樓一好過
睇清楚😵‍💫
香港桑拿全盛時期響千禧年附近
尤其油麻地色情大廈
囡多亦有後生
香港骨場D技師有D真係好恐怖🥲

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-6 00:59 發表 查看引用來源
香港骨場D技師有D真係好恐怖🥲
呢排天氣咁熱,白天真係唔想出門,開著部冷氣留屋企飲啤酒賭下馬仔好過,夜晚先出去HAPPY下😁
呢兩日又澳門,又桑拿,激戰左兩ROUND,今次揼下老正比細佬休息下😁

今晚目的地😂天氣熱,唔想玩咁遠,呢個場皇崗過關真係位置真係無得輸,之前黎過一次,麻麻地,不過今次有改進,個場都有返少少人氣,不過係呢度玩我一定錢包跟身,因為個場無咩安全感😂

晚飯同宵夜時段有小型自助餐,未食過,無咩興趣🤭坐一陣飲杯野食支煙就入房,揀左個香薰推油,技師唔係好掂,雖然係正骨,都想順眼少少,換左兩次先岩心水,老正真係老正,袋皮都唔掂下🤣不過按得唔錯,簽100小費90分鐘,埋單308人仔,感覺算經濟實惠,有時攰攰地皇崗過關唔想走咁遠呢度都算好選擇😁

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-6 08:36 發表 查看引用來源
C兄,深圳邊間酒店O K?約400$
週末去睇歐聯決賽
之前住果間只有小米盒子
吾覺有直播電視
我以前住開維記,不過唔知有無得電視睇波,因為我掛住睇女妹妹對波無留意電視😂

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-6 08:43 發表 查看引用來源

紅樹林唔係同御龍閣姊妹塲咩?改邪歸正?
係啊,御龍閣都知,十二兄都周圍玩🤭樹林暫時變左老正場,遲下唔知會唔會改返

引用:
原帖由 emau1 於 2023-6-6 10:26 發表 查看引用來源
羅湖師兄的生活
真係寫意了

原來兩個鐘的小費
是可以100的
辛苦左咁多年,係時候要休息下😁呢間場幾好,小費單係50,80,100,200分類🙈

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-6 12:26 發表 查看引用來源
師兄真好精液。。。講錯,精力先啱,今次冇出火
咁短時間走遍深港澳😁
就係驚精盡人亡,都係揼下老正🤭

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-6 23:43 發表 查看引用來源

當年唔知喺邊度見到御龍閣囡囡相,但紅樹林又係同一批囡,就好奇去試吓,囡囡上鐘前問我到咗未?我話到咗,佢就話'而家過嚟,5分鐘到!'..........5分鐘?🙄 囡囡到咗後話我知原來佢地喺哂呢兩個塲同時掛牌上鐘兩邊走......... ...
御龍閣D房好過紅樹林,記得以前做服務就會用垃圾袋封左個門口窗,之後就做咩都無人知🤣

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-7 08:26 發表 查看引用來源

御龍閣好似係日式床?經理Bella幾索下,聽講係由技師轉經理,真係相逢恨晚!😅
係啊,日式床訓地下🤣我都係,識BELLA果時已經做左經理,無得玩🥲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆