上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
787  280.7k

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-14 14:13 發表 查看引用來源
當然,每個人追求嘅嘢都唔同,就算同一個人,每個階段追求嘅嘢亦唔同,可能有日突然感覺想要嘅嘢而家生活俾唔到,就自自然會想改變
我絕對認同👍人生每個階段想要既野都會唔同,暫時既我要試下戒掉北上先🤭

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-14 22:02 發表 查看引用來源
我刀糸⋯⋯成𨳊日話我D相超出限制
你地終於知道我平時POST相出黎幾辛苦啦😭

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-15 04:04 發表 查看引用來源
你地終於知道我平時POST相出黎幾辛苦啦😭
呢排晚晚落雨,無晒MOOD北上😂

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-15 08:26 發表 查看引用來源

相熟囡囡都講過,一落雨公司生意就冇一截......
一定啦,落雨咁唔方便,希望今晚唔好落雨啦😭

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-15 15:40 發表 查看引用來源

而家真人同相有7成似都收貨.最離譜就係少女相真人係阿嬋
而家P到都無興趣睇技師相了😔

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-16 00:16 發表 查看引用來源
等睇罗湖師兄泄洪包胶
心大心細,掛住時光妹子技術,又想念洪湖城大爺式鬆腿,又想搵靚女食宵夜,好難揀🤔

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-16 00:34 發表 查看引用來源
魚與熊掌,一次過趙哂佢啦🤣
老闆,體諒下我呢D半無業遊民,一次過玩晒好貴,一日玩一樣好了,負擔不起😂

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-16 04:51 發表 查看引用來源
咁揾時光妹子啦,應該最容易負....擔得起
時光妹子確實負。。擔得唔錯🤭尋晚搵左靚女食宵夜,掛住佢😂今晚同朋友夜船去左馬交,又係麻麻地,去左鐵塔下搵女女用轉運大法,白淨美腿,開價千五,殺🤭明天起身再博殺😎

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-6-16 07:09 發表 查看引用來源
師兄可以將時光同洪湖技術教靓女😁

咁咪3位一體😊
講真,靚女技術真係麻麻😂

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-17 07:40 發表 查看引用來源
件1500甜心,咁撓埋你对手上巴黎人定過对面喜來登炮房,定自己酒店
千五元,要用金戈,
https://forum.cdn141.com/data/attachment/forum/074 ...
我住巴黎人,唔好玩,半死魚,得外表😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆