上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
787  280.0k

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-19 17:12 發表 查看引用來源

主動俾多兩舊佢,佢仲問點解俾多佢🤓🤓🤓
羨慕到我今晚一定訓唔著🥺敏兒真人靚嗎?

引用:
原帖由 emau1 於 2023-6-19 22:31 發表 查看引用來源
你一定得的

正如
我幾個月之前話
我要收山啦
師兄唔夠定力,被花花世界吸引了🤭

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-19 23:18 發表 查看引用來源

靚啦,又緊又窄,屌足半個鐘😘😘😘
呢次真係。。。越問越傷心😭

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-20 00:01 發表 查看引用來源

仲可以忍得住做老正骨友咩?🤣
無得入敏兒=Abby洞我心已經碎左一半😭對大陸已經再無留戀🥺

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-20 07:08 發表 查看引用來源

敏兒邊個塲?有冇相睇吓?🙏🏻😄
之前我唔知邊頁有POST過女神敏兒既相🥺

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2023-6-20 10:34 發表 查看引用來源

我都想去試下, 但聽講佢地好謹慎, 新客未必會做生意,  所以我一直都未有行動
去試玩下,話朋友介紹

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-20 15:20 發表 查看引用來源
去試玩下,話朋友介紹
尋晚無聊,美國又休市,見好天就約靚女食宵夜,點知食完返香港果陣傾盤大雨

去到攞車突然又一滴雨都無,真係玩死😔

今晚好掛住某個女女,約唔到朋友一齊玩就單拖上去🤭約好女女就出發😎點知粉嶺果邊無啦啦又改路又塞車,足足要女女等多左半粒鍾🙈

今晚目的地估唔估到邊間😁由於遲大到沖完涼就入房,平時我鐘意HEA下先飲杯野食枝煙再入房😌明天唔係假期,但好多客,可能係正常返既表現😆

無見女女一排,無咩點變,PART 1 OK 啦,咁短時間無咩好評價,我搵呢個女女都係想嘆PART 2者🤭同以往一樣慢慢玩,踩下油門又放下腳,一D都唔急,好享受,玩到尾段我頂唔感覺就快要爆就叫女女踩行油去,爆左,感覺如釋重負😌

落鐘出返大廳坐,呢間D大堂妹有D都OK,好過金泉灣或港富D大堂妹

細佬食飽到大佬食,叫左個麵食,唔知係咪客太多,水準麻麻地,大細佬食飽就返歸,埋單450人仔,呢個女女D技術。。。值😁

聽晚又約左朋友3日2夜澳門大戰,返黎希望可以睇到大家新報告🍻

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-21 06:35 發表 查看引用來源
尋晚無聊,美國又休市,見好天就約靚女食宵夜,點知食完返香港果陣傾盤大雨

去到攞車突然又一滴雨都無,真係玩死😔

今晚好掛住某個女女,約唔到朋友一齊玩就單拖上去🤭約好女女就出發😎點知粉嶺果邊無啦啦又改路又 ...
師兄們果然係深圳通,深圳場所難唔到大家😁今日好似好鬼熱,都係留係屋企煮個麵食算,唔想白天踏出屋企半步🙈係屋企等朋友黎之後去澳門博殺🔪🔪

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-21 08:01 發表 查看引用來源
去咗打時光穿梭機?😬
https://youtu.be/zuGo4EYMapc
我個時光妹講技術無得輸,係個樣唔夠標青🤭

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-21 09:34 發表 查看引用來源

時光係咪話最近被針對查得好密?

前幾日去金碧,日頭都要登記, 囡囡都唔係全高清.....似乎風勢清勁!😅
早排時光真係查得好嚴,女女話呢排正常返😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆