我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
11  1.6m

kenny哥哥,寫得好精彩,重複睇左兩次。(特登撞密碼開翻個舊AC來支持)加油!努力寫埋個結尾。

最後會唔會食到miki?或者有3p甚至4p?😏

kenny哥哥,可以出黎講一句?應下機,唔得閒寫都覆一句啦,我發現有d中毒已深的感覺,見到d 20中三個一齊嘅姊妹花,會留意下佢地d特征係咪三位女主角;同埋會開始了解下將軍澳,甚至我未甩ssd已經睇緊將軍澳樓。

引用:
原帖由 離火 於 2022-8-13 14:42 發表 查看引用來源

你又好似誇張左少少
一陣女主角上黎見到你就死
故事黎姐,相信d女主角都係假名,無野嘅。我心目中嘅女主角只有自己嗰個。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2022-8-23 14:35 發表 查看引用來源
可以share嗎?謝謝師兄
kenny哥哥唔知忙緊乜,整合上面ching嘅意見,可能被Kenny嫂發現被迫腰斬,Kenny哥哥提及過,係引版有舊文,大家可以睇住先止渴,但都係爛尾😂

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=21823643

kenny哥哥,加油

引用:
原帖由 毛明示 於 2022-8-30 16:27 發表 查看引用來源

其實引版都有好多師兄想好似Kenny咁畀人玩弄
咪系,有甘嘅機會被動送上門有得食,直情正。以前有色心冇色膽錯過好多野。故事睇到呢度,相信kenny哥哥的現任就係miki妹妹,好想知有冇3p或4p

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-9-29 16:41 發表 查看引用來源
sorry, 遲左
岩岩數過, 應該6 parts內就會完
大家好似對Wendy好有興趣, 調查大家一下, 下1 part寫下Wendy外傳好唔好
終於;支持kenny哥哥,三個都鍾意,寫埋Ally啦,好想知miki系咪kenny嫂😁

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-10-13 08:12 發表 查看引用來源
好快就會揭曉, 同埋會講埋點解會寫呢個故事
miki系kenny嫂?

引用:
原帖由 離火 於 2022-11-21 09:18 發表 查看引用來源

我估佢無
有的話應該唔會咁無時間寫文

佢宜家應該有第二個所以要偷偷摸摸寫
我覺得可能一齊過後尾又分開左

希望世界杯完之前有。

前往最後回覆