上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
134  280.9k

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-1 17:30 發表 查看引用來源

剛收到消息,9哥經常去,認為比較安全的40樓也中招了!
40樓係咪海燕?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-1 16:11 發表 查看引用來源
雖然係大廳,但果陣時感覺都驚驚地,見住師兄同技師一對一對帶出黎🥲
果段時期邊有嚴打,記得以前D場收晒風,知道邊日幾點左右就會有人黎檢查,果段時間或日子技師要著褲,只可以按中式,之後查完就回復正常,聽聞好似之後中央不滿D ...
之前喺大陸做嘢,有間鐵竇酒店鎮長有份,鎮公安去查都只係例行公事.
突然一晚鎮公安被急call哂番去,唔準同外界聯系,跟住市公安殺到,即刻带隊去掃鎮長有份嘅鐵竇,拉人兼封艇.....

事後問番相熟公安講我知始末.....

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-3 11:49 發表 查看引用來源
而家多好多肯含jer指插,甚至毒龍,但少咗輕調慢撚,完全係time is money模式,總之就想盡早k.o.,因為一般名義上都只得70分鐘(紅牌好多自訂60分鐘),驚夠鐘都未出,又如果早D搞掂又可以搏個客早D放人 ...
疫情後偷鐘更嚴重,連唔係好得嘅技師都偷鐘.....

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-3 05:22 發表 查看引用來源
場所就應該無,有都唔敢去,但個別技師對熟客有呢項服務都仲有既😁
上次介紹俾你嗰個前YJ孖八,都有舔棍身,但唔吹!

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-4 03:05 發表 查看引用來源
好耐都無留港消費,睇下而家香港桑拿咩環境都好,反正星期六都唔想北上😆

沖完涼出大廳靜靜地,一D都唔似星期六🥲飲杯野食支煙可以直接入房搵老相好😎

如果對比揼骨香港玩真係幾好,揼到我成個人鬆晒,揼 ...
$738全包咁抵?😃

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-5 06:29 發表 查看引用來源
我呢D平民玩唔起貴野,唯有搵D平野玩😂通關前$688,已經加左價🤣
$738全包兼入洞,仲係三十頭......真係估唔到香港都有咁平!

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-6-5 08:36 發表 查看引用來源

疫情期間我都迫於無奈起香港骨過, 但真係頂唔住. 一次50路肥大媽, 好難先出到.
初初上深圳玩,乜都唔識唯有輪牌,點知嚟咗件豬扒,唔識彈鐘硬食,留低陰影至今不滅!😖

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-5 11:05 發表 查看引用來源
哈哈,豬扒都仲好D,直頭試過銀背大猩猩
嗰件扒都虎背熊腰o架!😫

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-6 04:13 發表 查看引用來源
呢排天氣咁熱,白天真係唔想出門,開著部冷氣留屋企飲啤酒賭下馬仔好過,夜晚先出去HAPPY下😁
呢兩日又澳門,又桑拿,激戰左兩ROUND,今次揼下老正比細佬休息下😁

今晚目的地😂天氣熱,唔想玩咁遠,呢個場皇崗過 ...
紅樹林唔係同御龍閣姊妹塲咩?改邪歸正?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-6 23:01 發表 查看引用來源
係啊,御龍閣都知,十二兄都周圍玩🤭樹林暫時變左老正場,遲下唔知會唔會改返
當年唔知喺邊度見到御龍閣囡囡相,但紅樹林又係同一批囡,就好奇去試吓,囡囡上鐘前問我到咗未?我話到咗,佢就話'而家過嚟,5分鐘到!'..........5分鐘?🙄 囡囡到咗後話我知原來佢地喺哂呢兩個塲同時掛牌上鐘兩邊走..........嗰日三十幾度,唔怪得之條囡嚟到身上有汗味!😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆