上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
134  280.9k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-7 04:22 發表 查看引用來源
御龍閣D房好過紅樹林,記得以前做服務就會用垃圾袋封左個門口窗,之後就做咩都無人知🤣
御龍閣好似係日式床?經理Bella幾索下,聽講係由技師轉經理,真係相逢恨晚!😅

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-7 04:04 發表 查看引用來源
咁咪夠哂「索」
頂佢丫,都唔知嗰日佢兩邊走咗幾多轉,個身咸嘅!🤮

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-7 11:48 發表 查看引用來源
我試過一日走2個場,去第2個場時,諗住之前已沖2次,而且朝早起身時又沖過一次,加埋已沖過3次涼,所以過過水就算,費事皮都甩,點知俾小姐姐話我咸咸哋,何況個jc冇沖吖😬 ...
你有冇jc講,我唔咸(濕)就唔嚟揾你啦!😁

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-7 15:06 發表 查看引用來源
係啊,日式床訓地下🤣我都係,識BELLA果時已經做左經理,無得玩🥲
我地可能同期喎,2014?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-7 19:10 發表 查看引用來源
我02年開始上大陸玩,一玩就出事,沉左返大陸,一屎忽痕就上去,浪費左好多時間同金錢🥺
嘩,資歷豐富!😁

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-6-8 08:40 發表 查看引用來源

嘩, 你地咁後生2014先玩? 我2014都開始淡出了. 最記得就係2014春節後嚴打, 班K女大部份返晒老家過年. 之後等風暴過後先返深圳開工.
點之返來冇耐又打. 斷斷續續打到2016, 相屬既女都走左大部份. 而且2014打風後都越 ...
Sam兄講得啱,我太遲入道,錯過咗業界最輝煌歲月!😆

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-8 15:30 發表 查看引用來源
係囉,而家我都成日覺得自己好老,快4兜野仲一事無成,淨係識得玩,可唔可以比返20年光陰我😭
羅湖兄未到四張已經可以唔洗捱,閒來風花說月享受人生,簡直令人羨慕!

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-8 17:58 發表 查看引用來源
我自幼家貧屋企無錢供養我讀書,十幾歲就出黎捱世界,一日兩至三份工,好在理財有少少心得先可以早日脫苦海,以前做到個人好瘦,好似吸毒咁😂
一個活生生愛拼才會贏嘅勵志奮鬥成功故事!😁

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-9 05:58 發表 查看引用來源

有D想試呢條囡,有無師兄試過🤤
等睇羅湖兄你嘅報告!😄

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-9 21:12 發表 查看引用來源

最憎P圖人 同假波人.
中超都還好,最大雙鑊係P相P到走咗個阿嬋入嚟鞠躬話'痕膠先威哩苦烏!'😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆