kitty小性活#1內睇#424,428新報告

收藏  |  訂閱
4  193.4k

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-18 20:38 發表 查看引用來源
🙈🙈今日有速遞送來,係老公個啲確診醫療包,
本身係話來到放門口,佢走左我先開門擺既。
但老公無同我講,
我聽到㩒鐘,我岩就係廳,
就抱住個囡開門拎,
見到個派遞員仲係門口,
笑左一笑接左就關門啦~

關門,大哥係廚房行出來問我,
...
kitty身材好好,完全唔似生過
今日先得閑上黎,一上黎就過黎撐場,係咪好抵錫?

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-18 22:21 發表 查看引用來源

抵錫,PM左你啦~

胸大左少少囉,不過bb吾痴我,
吾肯啜我粒linlin
本身諗住餵到都餵人奶既,而家唯有全奶粉

肚腩都有妊娠紋嫁,
不過我生前生後都有去做紮肚,按摩,
所以叫做還可以啦。
修身都快,比以前肥左少少肉地甘囉 ...
佢唔肯俾你親餵都無計,親餵會瘦得快好多,同埋有IgE對BB抵抗力好D
我星期5都會去按摩,成個人好水腫
有D肉地先好,代表你幸福

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-19 20:09 發表 查看引用來源

post張以前既相等你地懷舊下???
kitty 身材真係好,又白又滑,我係女人睇到都😍

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-21 05:38 發表 查看引用來源

無啦,我都收曬奶無奶出囉~
無法,bb吾肯埋身啜,我泵奶都泵吾到夠一日份量比佢食,仲愈泵愈痛。所以而家都係全奶粉,
8個月大啦,最近開始比佢食少少雜食,
飯粒,白面包,蘋果蓉。。。
bb都好似想生牙仔啦,
開始係甘扭計,牙肉痛呱,奶都 ...
其實副食品唔太建議俾飯/面包,因為無咩營養空有熱量,建議深綠色蔬菜/南瓜/紅蘿蔔/水果磨成蓉
BB生牙仔可以買牙膠,放入雪櫃下格(4度),雪到涼涼地俾BB咬

引用:
原帖由 akitty 於 2022-4-21 14:38 發表 查看引用來源

我都知道呀~不過bb吾太肯飲奶,
8個月大bb,而家都只係得7.6kg。
吾係瘦既,不過比正常值低左dd囉。
奶吾飲得多,一日多餐合共都無800ml
反而其他野食,你比佢佢就多多都張口啜下食下 ...
咁唯有準備多少少副食品俾佢
多少食d,好過咩都唔食

前往最後回覆