上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
58  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-10 18:14 發表 查看引用來源

師妹,咁引申下一個問題,亦係我成日問,大叔可能係談吐,風度都成熟穩重有魅力,但床上呢??點都唔夠後生仔咁堅??都OK嗎??
我自問都唔會再係廿歲時候既我啦~~~~ ...
女人係重質唔重量
差唔多年紀既試過,大我10年up既都試過係真係唔同
後生仔技巧同前戲都無咁叻,有時淨係顧自己射左就算
但大叔係會成晚帶你去飲飲食食,開心完,之後前戲做到足,確定濕哂先會入,成個感受差好遠,同埋又唔洗次次出黎都搞野。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-2-12 00:44 發表 查看引用來源
起碼唔會計究埋d 婆乸數。
婆婆媽媽
認真丫,最憎個d出黎食飯同玩都計住計住既人
有d真係會計到個位數,甚至毫子都個計
有遇過嗌到成枱野,食唔哂,之後仲要唔夠錢俾

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2023-2-12 03:52 發表 查看引用來源
剛我朋友飲野,我又要做社會開導,雖然佢好痛但成長必經階段

你D經驗仲多過我喇!
我自己唔係睇幾多分,係睇條女係咩人
如果條女好有異性緣好多烏蠅曱甴圍住,高分都無用臭左既肉先會惹咁多呢D
同埋你合眼緣先會留意,唔 ...
又係個d覺得男人食得多女就係勁,女人食得多仔就係隨便既🙄
你係咁諗就咪鬼出黎玩害人
一個受歡迎既女人,就好似一間受歡迎既店咁,唔係你肯俾錢同時間就一定食到

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2023-2-12 21:51 發表 查看引用來源
我朋友出事係女友返ex身邊,做心理輔導有排搞,本來叫佢上黎傾下原來唔俾開新ac,我呢啲會教壞佢愛情觀。
好殘酷現實真係唔敢同佢講。

兵呢家嘢唔拒絕就俾機會,養住控制到提供時間資源,百貨應百客。 ...
https://youtu.be/6C3LT1FjmpQ
你又知人地無拒絕過
好撚多人俾人拒絕左都仲要繼續做兵咁又有咩計?朋友唔通絕交咩?身邊d common fd會好撚尷尬
同事唔通為左佢轉工咩?
條女返番個ex身邊,好簡單講就係你個朋友一定有野比唔過佢個ex。條女唔岩佢,帶佢搵個個新既咪仲好,療情傷最好既方法就係開始一段新感情

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-12 21:26 發表 查看引用來源

大叔除左無錢既煩惱,仲帶俾女生既好感先?講多d唔該,我數數手指有無先。😝😝
講野成熟好多架,話題可以多好多,有野諗唔通又可以問大叔俾意見
大叔識顧人感受好多,一般前戲都交到足,肯定夠濕先會入
仲有大叔體力唔夠咪技術搭救

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-13 00:00 發表 查看引用來源
師姐咁清楚,唔通試過?😉
我前2任都大我10年,其中一任真係對我好好
出街可以的話都會車出車入,唔得既就會幫我查哂點搭車,係邊站上,邊站落,仲會幫我計埋要搭幾耐車,幾點出門口,要行幾耐到車站,大概要等幾耐之類,落車後點行
我係路痴黎,2任都係我盪失路打俾佢地,佢地如果可以的話就會黎接我,唔得都會教我點行

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-13 12:32 發表 查看引用來源
師妹,講多D位係大叔VS後生仔黎聽下,等我睇下有無得自我感覺良好先。
再講收費架wo🤣

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-2-13 15:03 發表 查看引用來源

第二個月有請呀

不過呢位叔叔一直都冇女,性格係一大問題。本身窮、學歷低,就係因為咁,自卑感極低而會有死充性格,太注重人靠衣裝,寧願負債也要買高級衣服鞋袋,覺得咁做會提升高級富貴咁。也不花錢去進修、學嘢、去旅行增 ...
我識一個唔窮係有錢既,佢學歷同英文都ok架,但真係無咩內涵囉
同佢講咩,佢都搭唔到嗲
我覺得做人一定要有d野叻,就算係打機或者玩都好
仲有最憎d人無禮貌,唔係講緊對我無禮貌,而家對其他人(侍應之類)無禮貌

引用:
原帖由 sam7211 於 2023-2-14 12:29 發表 查看引用來源
大家情人節快樂!🙂
sam哥情人節快樂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-14 16:09 發表 查看引用來源
啊~~~~ 做咩唔同我講情人節快樂架??大細超啊妳~~
龍哥~情人節快樂丫
我覆sam哥姐,咁你都無同我講,邊有大細超

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆