上一頁下一頁
發新話題

情人節

收藏  |  訂閱
63  43.2k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-16 11:50 發表 查看引用來源
無錯,一個人可以未成功,但就唔可以廢,尤其男人。
HAHA,有錢唔識尊重人都可以當佢有自己獨當一面既本事而無品,最攞命既係,無錢無本事仲唔識尊重人果D喎,即憎人富貴厭人貧,仲要自命清高又或自己既見解無人明白喳,我見過呢D人, ...
無論有冇錢都唔應該唔尊重人,唔識尊重人其實係自己無品無家教。
遇過幾個fd既男友就係個d無錢無本事,但又覺得自己懷才不遇,我地都係背後笑佢地
都係去台灣同澳門咋,報告應該就係不斷食同訓😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-16 16:38 發表 查看引用來源
近近地去外地輕鬆下幾日,簡直係咸濕一大樂事,sorry,係人生........
我鐘意妳講果種人,佢地既思維好正架,堅正,一定係人地錯,佢地啱架。

我以前都遇過一位人妻,佢就係呻佢個SL咁樣囉,表面要認威認有見地,心底其實好多 ...
我都無咩plan行程,淨係book左機票同酒店,諗好左要食咩野,仲有要去采耳
如果做過幾間公司都係唔得既,正常都會考慮下係咪自己問題,但係佢地眼中係佢地懷才不遇,佢地太叻,所以俾人針對。但講真都要睇實際情況既,如果個間公司d新人成都做唔長,咁就唔關你個人事,但如果其他人都無呢個問題,每間都夾唔到就好明顯係人問題,要檢討下

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-16 18:03 發表 查看引用來源
採耳真係有市場??妳鐘意個環境?定係採果下真係好舒服先?

其實做人最怕有脾氣無志氣,得好色無知識,而且男人對自己有要求就會進步,我真係會咁樣認為。HAHA,太正經添。

好啊,講真,去旅行我都鐘意食同玩,有時唔使好有計劃,當 ...
我未試過出去採丫,淨係試過去耳鼻喉科度清耳仔
K先生就係香港試過,所以當我問佢有冇興趣,佢就揀係台灣

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-20 11:24 發表 查看引用來源
師妹記得去玩影多D相,數數手指我已多年無去台灣,其實台灣我都好鐘意,尤其咖啡,近年水準非常之高。
如果會去游水,要影相再放上黎。
K先生唔識游水,講起游水我都好似好耐無游la
最多都係去玩下水上活動
影左好多風景相同食物相

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-3-20 12:31 發表 查看引用來源
黎緊去台灣玩?
已經去完la
落機第2日就要返早,想死
K先生就繼續放假中

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-27 14:56 發表 查看引用來源
Good.
我都好想去玩。
人地講去旅行感情會更進一大步,妳同K先生有無先??
應該有掛,佢好哀怨咁覺得點解佢放假我要返咁多工,呢排都係我度訓,朝朝送我返工之後先返佢屋企。
返黎派手信互相見下對方d朋友,舊同學咁

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-3-27 16:02 發表 查看引用來源
去玩都爽死你
夜生活仲開心🤣
好攰架
其實反而無咩夜生活,因為出去不斷食食食,返到房就沖涼浸浴訓教

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-3-27 16:03 發表 查看引用來源
放D相黎睇下😍
係K先生手機度🤣

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-3-29 16:05 發表 查看引用來源
即係肥左好多啦😂
唔好再提la😭😭😭😭
一返黎已經有條褲著唔落

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-29 18:55 發表 查看引用來源
好仔黎喎,睇黎師妹應該幾滿意。

好羨慕啊,可以去旅行。
好唔滿意,因為我要返工佢唔洗返工
唔洗羨慕,你都可以去

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆