上一頁下一頁
發新話題

情人節

收藏  |  訂閱
63  43.3k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-30 12:23 發表 查看引用來源
HAHA.....咁係師妹妳男友勁遮,可以唔返工。

我當然羨慕啦,我去一次玩,要好多野配合架,而且叔叔我已經無二人世界呢支歌仔唱好耐。
妳仲可以食食團又玩又食又砌,簡直一流。 ...
佢多假姐,唔計補假都有27日可以放,放2個星期都只不過係清左10日假,可憐我去緊旅行都俾人催我返香港返工🥲

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-3-31 14:58 發表 查看引用來源
佢份工都幾正
佢夠時間休息 可以晚晚玩2Q
都唔係架
佢平時返工都辛苦,晚晚都OT

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-31 15:28 發表 查看引用來源
嘩,正喎,一個可以放咁多假既人,一係高層一係公司既吃重角色,咁得閒,罰佢係屋企負責同妳擔擔抬抬啦。
佢公司福利好,但都辛苦既
佢算升得快
罰佢管接管送,幫我拎野,坐車俾我攬住訓

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-31 17:33 發表 查看引用來源
其實男人係唔怕辛苦,只係最怕混混噩噩過日子。
咁都幾唔錯,佢又有妳錫,已經好勝利一族,羨慕死好多人架喇,HAHA.......
妳應該獎下佢就真,話晒都兒童節啦嘛。 ...
佢舊年先升完職,佢而家有左我就更想再升上去
講起兒童節,琴日經過甜品店都有宣傳,我即刻話我兒童節我要收禮物🤣畢竟我只係3歲小朋友🤭

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-4-1 13:53 發表 查看引用來源
另加OT做愛😏
做愛唔係OT,係交功課同交租😗

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-4-1 13:54 發表 查看引用來源
唔咪掛講大話 要野屌閪
無講大話,我心智年齡得3歲

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-4-1 17:29 發表 查看引用來源
HAHA....... 我今日都買左禮物。

師妹同K先生相處開心,非常難得啦~~~~
咁師妹工作都會有男士主動識妳或想追妳,咁而家既妳就會即時拒絕,定點架?
妳知啦,我地男人未必會架嘛。 ...
買左咩禮物?
應該就會即時拒絕,本身我就唔接受工作上任何男士既追求,公私要分明
我都有將你呢個問題問K先生,佢話唔會俾機會對方,佢反而擔心我多d😂

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-4-4 07:20 發表 查看引用來源
佢都冇可能阻止到
但會同你講阻止都係好事
證明佢都關心你
我同佢各自都有出情境題俾對方
見佢d反應都幾好

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-4-4 11:21 發表 查看引用來源
買左首飾同手袋遮,我都唔係因為咩日子而買,純粹想氹下佢開心,講開又講,其實而家女仔鐘意咩既呢?因為我同佢識左好耐,好多野都送過。

HAHA....... 咁理性咁好架咩?通常拒絕得黎又唔會太狠心先係架喎,唔係咩?
難得妳咁公私 ...
問我其實唔準,因為我無咩物慾,首飾我唔戴,袋,3褲鞋襪都唔好,都係用得就ok
K先生都有問我想要咩禮物?(除左佢d精以外)
因為我成日都講笑要收費,最終都係要佢肉償😂
之前公司個渣男想追我,首先我就唔太覆佢msg,再者就係msg上拒絕佢,佢都仲唔識醒,我咪將佢同我對話d cap圖周圍俾同事睇,問我拒絕得唔夠明顯咩?條友最終嬲到無再同我講任何非公事既野
我覺得公事有私人感情好麻煩,公事公辦好似好無情,但徇私就對其他人唔公平,所以無私人感情就最好

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-4-5 08:48 發表 查看引用來源
有咩情境題呀?
我又答你
都係個d如果有靚女埋佢身會點,佢話唔會俾到機會人埋佢身
我問佢如果有人嗌佢做K哥哥會點,佢話會扮聽唔到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆