上一頁下一頁
發新話題

情人節

收藏  |  訂閱
63  43.2k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-4-6 16:22 發表 查看引用來源
師妹,妳仲愛得暖笠笠,同我呢種恆溫的愛唔同架,妳係熾熱又轟烈,我係淡淡然得黎可以令愛有點色彩。
其實我另一半對首飾都唔係好需求果種人,但男人總想女人身上戴住佢買既野,有睹物思人既意味嘛,而且男人買,某程度都係一份心 ...
K先生熾熱咋,我就淡淡然
我係因為工作關係,所以係唔帶得首飾,同埋個人都唔鍾意有野束縛,所以我返到房第1件事就係除3

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-4-15 18:17 發表 查看引用來源
其實係感情上一個熱情一個冷靜係最好既,代表一個感性行前一個理性做決定,呢D先會耐。
除衫?HAHA.......我記得以前小弟都係孖煙囪通屋走。
咁師妹而家同男友一齊,仲有無返屋企就除衫先? ...
佢咩都見過哂,咁緊係都係返房就除3沖涼la
我係太冷靜到俾人覺得我冷血咁😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-4-17 12:31 發表 查看引用來源
師妹令我想起一樣野,同居最唔好玩既一樣野就係無晒神秘感同私隱,好既就係成日見又親蜜到。
其實我個人黎講,我唔係太贊成同居,以前我都係同屋企人住,另外一個單位係外邊同女朋友周末先一齊煮下飯仔同過夜,weekday都係各自 ...
K先生同老豆住,我就未上過佢屋企
岩岩係一齊個陣就成日book酒店,但開支真係好大,所以就開放左我間房俾佢上黎,結果佢由一星期4日到後來幾乎日日都係我度過夜。
係有錢先可以有你呢種玩法,不過我而家搬左K先生無機會再上黎我度😂
我係大部分時間好冷靜,只有半夜想要個陣會主動騎上去🤣
K先生之前先同佢朋友投訴(曬命)話我大食,會半夜騎上佢度,搞到佢第2朝無精神返工

引用:
原帖由 jackso0826 於 2023-4-17 16:24 發表 查看引用來源
咁宜家見小左你要好冷靜先得

成日主動騎爆佢,咁都要投訴
又未到成日既,之前俾佢投訴個次,係我凌晨收工返黎見到佢訓得咁冧,心生不奮所以就簡單沖個涼之後強姦佢🤣
佢有話好正架,但第2朝返工就唔夠精神
後尾俾我見到佢whatsapp同fd抱怨囉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-4-17 16:32 發表 查看引用來源
我果種係因為我覺得結婚前最好兩個人多D私人空間,而且各有各忙同朋友圈,唔一齊住有樣好就係,好多時夜返免左交代又或唔知為咩都要解釋果種,我鐘意女仔獨立,唔鐘意佢好似等咩咁等果隻,好彩而家識既都無呢種小鳥依人性格。 ...
我都覺得大家有各自生活圈子好d
多數都係佢等我多,有時就覺得too much
始終每個人都係獨立既個體黎
要有錢先可以有間空置既屋
我就唔算大食既,我多數係個種要唔要都得既
除非個排太得閑,飽暖思淫慾la
如果唔係半年或者1年唔要都ok

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-4-18 07:53 發表 查看引用來源
可能係佢想同朋友炫耀一番😂
擺明架la
佢個fd都嗌佢唔好再曬😎
就算計埋黎M個d日子(會忍幾日咁),但平均每日都多於一次,我都飽到舉白旗
同佢計番次數,佢話都唔係好多姐,可以再多d,就俾我串,你射得出咩😏

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-4-18 09:17 發表 查看引用來源
咁証明你吸引啦!所以先會成日想做!😉
我吸引就梗架la,但都要佢咸濕同體力跟得上😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-4-18 16:01 發表 查看引用來源
即咁講,我好享受有人愛亦遇上有人比我愛既生活,但我好早已經發現,我有愛人都好,我係唔需要日對夜對,我覺得......朋友同工作對我黎講都幾重要,即其實我係果D外冷內熱既義氣仔女黎,(好fds既朋友唔多但一叫會幫手果隻)而工作俾 ...
我就工作第一,因為前途黎既
朋友排第2,雖則未必一定可以互相幫忙,但一齊打打鬧鬧,都係精神上既支援
第3先會係愛情,因為我覺得好虛無。
我以前long d真係可以半年左右先開餐,之後回流香港可能工作忙又壓力大,都真係會好耐都唔想要
同K先生一齊某程度上都有少少係因為我個排都真係有需要,所以先會俾咁多機會佢😂
事後我有同佢講架,佢話如果我想要就同佢講,佢一齊會飛的過黎滿足我😅
呢個幾月,我諗絕對過60次,都真係有排都唔洗要住

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-4-21 11:19 發表 查看引用來源
咁快就食飽嗱?😉
飽到嘔tim

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-4-21 14:25 發表 查看引用來源
師兄工作第1?? 講真,唔係懷疑妳,但如果妳無亂吹,師妹係索靚正喎,我見唔少人,好多有外表既人都會利用呢個優勢懶得就懶,又或使得就使,如果師妹有外表仲有鬥心,咁真係令人好有期待值。

無錯,愛情係最無保障,今年今日可以好 ...
龍兄嗌錯左我做師兄🥲
咁我都會用外表黎拎著數既,例如我去7仔熱賣點多數都會被加餸,去斬料又會多d同埋可以送碗菜咁
而家就係因為前途,所以揀左轉工,咩都要重新黎過,條路唔易行,但我相信只要我肯付出,就算兜遠左路,始終有一日都會行到去我要既終點
身邊人都嗌我可以唔洗咁急,佢地覺得我行動力太高,逼得自己太辛苦
愛係好虛無縹緲既,K先生日日都話佢愛我,但可能佢計埋我都淨係拍左2次拖,唔係好識去表達咁,溝通完佢喊左出黎,話雖則佢行為上表達唔到佢幾愛我,但佢真係好愛我,佢會慢慢去學點愛我
佢成日都踩中我D氹,佢D FD都笑9佢,話個氹無遮無掩,點解佢都可以自己跳落去,真係花式自殺

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆