新婚生活°迷惘°衝擊 (更新#1 #29 #55 #113相 #172)

收藏  |  訂閱
17  68.2k

令大家擔心了,那次他有用套,我似是那麼不顧衛生嗎?雖然經驗少,但我都知有性病這回事。

再說一次,我只是想分享感受,我和老公的感情好好,希望唔會令大家誤會。

依幾日老公都無出trip,所以無時間出post。

之後仲有好多事,當然最後我都接受咗依啲事啦。如果我真係好唔ok就唔會攞出嚟講啦,所以大家又唔駛太擔心我喎。但係都好鍾意有人畀意見留言。

轉天氣病了,無精神出post。

又有師兄話要相,破例post相:

最短嘅去街裙,好少著,不過俾人話過唔識襯衫同埋鞋,唔夠性感喎:smile_13::

Del

對腳係咪太肥,可能令大家幻想破滅,唔好意思

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2017-10-29 07:25 AM 發表 查看引用來源
唔係踩樓主 認真比意見 唔啱聽就當我路人甲行過

啲衣著真係娘咗啲 尤其是第一張 有啲國內feel 果對涼鞋完全唔靚兼勁娘 建議樓主換過對有啲踭既涼鞋 或者會好睇好多

...
多謝提醒呀,之前都有畀人話過依啲衫同埋涼鞋唔好睇,所以無再著了

引用:
原帖由 okayokay 於 2017-10-29 01:35 AM 發表 查看引用來源
你終於一放再放相了...  証明你對自已身形外貌有自信, 思想又開放左...
你老公調教你成功, 真是功不可歿吖....最重要係你為了他好甘心去做..... 還~~~~~上了癮呢!
很有電影橋段 feel 呀!:smile_38:
放普通相姐,又唔駛講到思想開放咗咁嚴重

有人講過電影橋段要夠合理先得,否則無說服力。但係現實生活遇到嘅事反而可能更不合理、更難以置信。

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2017-11-4 12:20 AM 發表 查看引用來源
等到頸都長!
其實我也試過問女友,特別興奮自己女人口爆其他男人超正!
樓主,等你啊!
仲未病好呀,好返先再寫

其實女人一啲都唔享受口爆,唔明點解個個男人都咁鍾意

病好了,一有時間就update。

我哋依行唔係病到死都唔敢請假

老公公幹回家,我們彷彿甚麼事也沒有發生過,無人提起王生。那晚老公罕有地和我一樣早上床睡,原來他想和我做。那次他做得特別興奮,從來未試過的起勁。他終於忍不住問: 我同王生邊個勁口啲?

男人都喜歡比較,身為太太一定要顧及老公的感受:“梗係你勁啲,好舒服呀”

聽到後他更興奮,更用力的做:“夠唔夠勁?”

或者老公遷就著我,又或者身材高大的王生確實大力一點,和王生那次有一種從來未有過的感覺,可能就是聽說那種子宮頸被頂著,有點痛又有點刺激的感覺。不過最緊要老公開心:“唔好咁大力,夠喇夠喇” 他聽到很有滿足感。

完事後通常他很快便睡著,但是那晚沒有。

“王生點樣同你做?”

“唔想提喇,王生唔係同你講咗咩?”要我形容和另一位男人做的過程給老公,太為難了。

“有呀,我想聽吓喺咪真吖嘛”

這次我又好奇王生說了些甚麼:“佢講咗咩呀?”

“佢話攬住你錫咗一陣,揭起你條裙,諗住試吓你俾唔俾佢摸吓,估唔到你又無反抗。佢仲話你對腳又白又滑,令佢好快就硬哂,咪忍唔住同你做囉。”

“佢又話你下面都幾緊,不過又好濕,所以好易入。
仲有你全程都好肉緊咁揸實塊枱布。”

“佢亂咁up咋,我都唔enjoy。” 雖然王生講的大部分都是事實,但是我不想老公知道我和其他男人做時無抗拒感。

“唔係喎,王生話聽得出你嘅叫聲係舒服嘅聲。”

原來我不自覺地叫了出來,連自己都不知道。

往後的一個月,老公不斷叫我再約王生,又說想親眼看著我和其他人做。我當然拒絕,不過這段時間老公每次和我做都很興奮,他說是因為他一邊做一邊幻想我和王生做的情景。

就念在老公那麼享受,我就不太介懷要和王生做。而且知道原來王生覺得我很吸引,我也少不免有種虛榮感,女人始終喜歡別人讚賞。更何況過程中我似乎也曾經有一點點的享受。

前往最後回覆