一人一個床上趣事

收藏  |  訂閱
29  55.1k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-7 14:39 發表 查看引用來源

都唔係o既, 女性好多俾人奶果陣都會情不自禁夾人地個頭...
同埋可能只係我啦 間唔中除低對鞋就一腳伸過去 佢都會捧住又鍚又啜...
要公平o既, 我做得咁樣自然都會接受對方肉緊起o黎屌下口...
之前咁講係因為 ...
不用擔心 不會的
嘻嘻這個我可以用性命擔保 😋

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-7 15:13 發表 查看引用來源

唔知你up 乜卵
不過如果講啫啫呢, 係o架 年青時覺得好臭好腥, 而家人大o左覺得好迷人
每次搞親我都一定要吞過精先滿足o既
同埋好唔中意口交之前人地專登走去沖水, 爆完之後話知你切落o黎浸過夜啦, 俾得 ...
這個妳說過很多了 😂
但始終沒有解釋清楚 為什麼那麼喜歡替人口交
那些「一次性」的也是這樣脫了褲子就含下去嗎?
妳不怕?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-11 08:11 發表 查看引用來源

真係唔好意思 差d 遺忘o左你...
點解中意呢... 好難講得出單一一個原因囉
好老實講剛開始有性行為o既時候係唔中意o既, 加上口技麻麻
可以話係有一段時間自己立志要苦練囉, 一有機會就去含, 強迫自己要去習慣 ...
嘻嘻妳也有過可愛的時候
把成人影片裡面的情節當成是真事
媒體報章上說的原來就是妳這種人 -- 將AV 和常規性教育混為一談
幸好沒出什麼意外啊!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-11 08:25 發表 查看引用來源

你愈o黎愈大口氣啦
點樣用性命擔保?
因為妳們描述的事 老公都經常有對我做

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-11 16:36 發表 查看引用來源
不如講件瘀事。

小弟慣咗耐射㗎嘛,成日懶醒以為點樣做到「可防可控」,絕對唔會被人主動KO。實情係,原來都有失守嘅時候。

話說有次享受緊被條女舐,完全冇諗過會被極速KO。毫無準備之下射精,大部份精仲要爆射喺小弟自己塊 ...
啊... 就是上次說 一般比較持久的男士被人口交也會偶爾很快就高潮?

那麼照你的形容 好像女生的口技不好其實才是好事?

說到口交和顏射 其實一開始也有過一點點趣事 那時候還未結婚 還沒有真正的性行為 都是用口替還是男朋友的他解決需要的

就說理論和實戰是完全兩回事吧 不管你做什麼都一樣
看過影片以為自己懂了 臨場發揮仍然是一塌糊塗 不太會判斷男生高潮的來臨

他是平躺在床上的 我坐在他兩腿之間為他服務
然後想調整一下自己的姿勢嘛 嘴巴就離開了他的棒棒 只是幾秒鐘的事
棒棒是朝天的 忽然無聲無色的射了出來 第一次的時候腦海還一片空白嚇得我差點想跳下床跑開
之後回過神來在心裡才 "啊... 那是他射精了"

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-11 18:16 發表 查看引用來源

個女仔勁怕醜。初時望都唔敢望,淨係望住我個樣,緊張(定係驚?)到塊臉紅卜卜,但開始錫小弟弟之後又好似好enjoy咁。唔知咁算唔算係俾到小弟好大剌激?

我自己記得,唔知點解小弟咁樣反而特別興奮。印象中,好似係小弟JJ最硬狀態一 ...
嘻嘻其實是的
當然我沒有那位blowjob queen 那麼淫 一天不吞精好像就會睡不好的樣子
但剛開始有替男人口交的初期 拋開棒棒的氣味和味道不說 其實還蠻享受有一根東西在嘴巴裡可以吮啜的 我指哪怕不是自己喜歡的人的性器官 單單是吸啜東西這個行為就挺enjoy

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 08:16 發表 查看引用來源
其實女仔含羞替男士服務,係另一種刺激!可能比經驗豐富更吸引!你第一次含男友咁快射,應該係咁嘅原因!
原來師姐一早已經享受幫人用口!😉
很難說是不是享受 但的確是件有趣的事
就是嘴巴容納著愛人最敏感的身體部位時 很清楚的感受到他會因我嘴巴一個很微小很微小的動作 受到刺激而有所互動
然後繼續為他的快樂而努力吮啜 愉快到了頂峰 射出濃濃的體液
味道雖然怪異 但也喜歡嚥下去來表達我對他的愛意 雖然筋疲力盡的他仍會在我嘴裡跳動著 雙手摸摸我的頭髮 感覺挺幸福的

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 13:13 發表 查看引用來源
師姐係結咗婚先有性行為?
是的
他是我第一個男人

也會是最後一個

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 13:59 發表 查看引用來源
好難得可以保持到新婚先初夜!👍😉
嗯... 坦白說手淫是有過的 不過只在外面按摩
有時是自己情不自禁 也有是給當時是男朋友的他用口時他按我的
是有過挺想要的 但最後都忍住了
就是想結婚的那天更有紀念價值嘛 像一個祭獻的儀式一樣
當晚可不是成功破處就睡覺的 完全沒有想自己有多傷有多痛 一直強忍住淚水和哭泣
讓他像正常做愛一樣做他要做的事 用行動來說明自己甘心完完全全的順從於他

前往最後回覆