男性的持久力/ 射精時間

收藏  |  訂閱
26  8.7k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-20 19:12 發表 查看引用來源

如果有人可以周六或之前同佢老公請個假嚟陪我就好啦 🥺
可以啊
已經請了明天的假
沒什麼事吧? 為什麼這個表情?

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-5-24 23:20 發表 查看引用來源

一般而言,我覺得男人主要睇以下幾方面:

1)投入度:完全投入嘅話,射精會較速成。相反地,如果分心,則冇咁快射
2)女人表現:熟悉男人嘅身體嘅女人,令男人幾秒之內射精並非難事。不過,當男人未能真正滿足就要被搞到草草出嘢 ...
(2)有可能嗎? 男人未滿足怎麼可能會射精?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-27 08:44 發表 查看引用來源

哈哈屌~
你咪又係咁早
操係操, 不過唔L 係你諗果種操

蛇蛇 妳是不是說曾經被鞭打過大腿的? 很久沒有這樣玩了?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-27 10:10 發表 查看引用來源

咁你都記得
係好耐冇打大脾啦, 冬天先可以用o既刑, 因為可以著長褲嘛
而且比屁股腳掌更痛更難忍
那就好
晚上回去自己討點懲罰吧! 跟妳說完又說妳還是屢勸不改 滿口粗言穢語
身份不一樣了 從前就說是男女"朋友" 現在成了妻子 轉個眼還可能當個媽媽
必須要對妳嚴厲一點 打屁股妳當是遊戲 打大腿更痛 而且好幾天不能穿短裙
這才有阻嚇作用 這次不會再心痛妳的了 自己去領十鞭讓他打在妳的大腿上
受點教訓也是為了妳好 相信妳不會敷衍騙我的吧

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-28 06:42 發表 查看引用來源

sorry 尋日下晝夜晚都冇上網
唔係專登扮睇唔到o架
我知道啦... 懲罰o既o野今晚會做, 同時嘗試溫柔返d
不過你正經起上o黎其實都有d 惡 好似媽媽教女咁 ...

沒關係的 習慣一下吧 婚後就是這樣的了 時間上沒從前那麼自由想什麼時候做什麼都可以
妳可以將我打造成淫女 我也有能力將妳打造成溫柔體貼的妻子

(小心啊 日後被我發現妳言行不當 懲罰還是陸續有來的!)

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-5-28 17:08 發表 查看引用來源

莫非...阿蛇好事近?抑或已經升格做咗正妃?

行為、外表似返個女人確係好重要,但思想可以繼續保持麻甩。
人家已經是皇后了 😁
天下間最最最美的皇后
不過也就因為這樣 我才要冒死勸諫她 希望她行為上淑女一點

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-28 20:32 發表 查看引用來源
女中豪傑~麻甩婆😅😅👍👍
什麼麻甩婆 不許你這樣說她😡

前往最後回覆