29 FEB 星期五 Richy Party (歡迎各位報名)

收藏  |  訂閱
6  1.8k

插支旗當支持:smile_30:

coolam哥~有人出post話richy有貴價囡囡鍾意ons喎幫我留意下堅定流呀:smile_38:有就通知聲呀:smile_04:thanks

引用:
原帖由 coolam 於 2008-2-28 12:01 發表
唔明~~唔明~~:smile_13:
解說 ~~~ 解說:smile_38:
貴價女女 = XX明豬個度D女呀???:smile_40:
之前試過一件, 不過走時都我要放低100充電話~:smile_44:
呢個post呀:smile_44:如果遇上:smile_47:識做啦:smile_15:幫我抄佢牌呀~thanks:smile_04:

見有人出Post 問 SZ包女什麼什麼, 有D關於D SZ NC女野想講

引用:
原帖由 coolam 於 2008-2-28 12:17 發表
richy 4點過後,:smile_43: 真係會多左好多靚女(一定係D大場女女, 個人認為)~~~
有冇本事食完唔俾錢,(ONS) ~~我答你唔到啦~~hahaa:smile_39:
唉~我都係直接d俾錢買愛情算啦:smile_30:

引用:
原帖由 gucci0827 於 2008-2-28 12:37 發表
早晨一頂~:smile_38:
仲早:smile_14:十二點幾啦喎:smile_30:

引用:
原帖由 outbox 於 2008-2-28 13:26 發表

coolam哥,話明新手點PM你呀,咪玩啦:smile_39:
咁你而家開始回多d貼~回多廿幾個夠五十分咪可以PM囉:smile_30:

引用:
原帖由 gucci0827 於 2008-2-28 14:07 發表

而家唔知咩料比人扣左1分3分咁...:smile_39:
師兄俾人扣分一定會有pm俾你架 ~ check check邊位版主同埋為咩扣你 ~ 有時可能扣錯架:smile_44:

前往最後回覆