[原創作品] 我的臺灣女友(11月15日喺第6版加咗圖)

收藏  |  訂閱
14  70.3k

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-9-19 10:54 PM 發表 查看引用來源
佢嚟香港初期有Z,冇K同C,呢兩個幾月只有兩日有K,此外乜都冇,淨係得番返學同功課日子
K=僑, C=俊? 兩個幾月只有兩日?!
引用:
原帖由 dcat20 於 2019-9-19 10:54 PM 發表 查看引用來源
我試過發訊息問伊伊呢輪點,佢話繼續返工、返學、間中約吓呢個、嗰個做愛…

有冇識新男仔?

都係嗰幾個
依依講大話, 定系冇mark低啊? :smile_44:

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-9-22 09:17 AM 發表 查看引用來源

睇得好仔細喎
寫得勁正。我睇完又睇

依依好慘 :smile_39:

寫得好細膩。 之後看師兄其他作品,小洋,伊伊,阿萍,都好有師兄其他故事的影子。 看來師兄的創作是基于自己無數的經歷。

寫得這麽好,不甘心這樣沉下去。謝謝師兄的努力。

大突破!  精彩! 終于等到了

唔知師兄會唔會加相呢?

唔知伊伊點呢  :smile_39:

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-10-12 09:51 AM 發表 查看引用來源

各位假如鍾意呢個故仔請記得like個帖。 ...
請問點樣選like啊? Sorry, 我無係好識 :smile_13:

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-10-12 12:52 PM 發表 查看引用來源

去返第一個post度揀「推」(洋蔥頭)_/\_
謝謝師兄。明白。已推。

多謝師兄加相。正!

引用:
原帖由 kentwby 於 2019-10-25 04:34 PM 發表 查看引用來源
Oh oh oh,,,,, 監介死了, 大波妹就搵水泡散心, ipad 妹就愈食愈入局, 核爆起上尼會攬炒架,,,,樓主。。。
期待師兄更新 :smile_40:

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-10-25 03:20 PM 發表 查看引用來源

旅行中,先更新,後執錯字並加相。

* * *

嗰晚,我同小洋滿足咁攬住瞓着咗。   ...
師兄,故事發展真係估你唔到啊。 精彩! :smile_30:

前往最後回覆