上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 【圖文並茂】公主獵人 ( 因應論壇模式有所改變,往後的更新將會再作安排,希望各位讀者體諒!)

收藏  |  訂閱
396  318.9k

引用:
原帖由 ccbbaa2005 於 2017-2-8 03:37 PM 發表 查看引用來源
Very good
Thank you very much

引用:
原帖由 Phoebe2017 於 2017-2-8 05:50 PM 發表 查看引用來源

叫條女除晒衫, 坐系大脾, 上下其手先好玩.
哈哈!師兄都鍾意細細粒?

引用:
原帖由 Phoebe2017 於 2017-2-8 10:02 PM 發表 查看引用來源

如果多過一個人, 就仲好玩.
其他果幾個都應該得,但Nicole就難啲
Btw, 差師兄仔條數會係下回再下回既更新找

引用:
原帖由 markerma 於 2017-2-10 01:32 PM 發表 查看引用來源
成日都睇到唔夠喉lo😭
對唔住師兄 雖然我本身就係想有咁既效果:smile_47:
不過我保證下回更新會有番多D情慾元素係入面。

引用:
原帖由 duly5622239 於 2017-2-10 02:15 PM 發表 查看引用來源
good  good  post
Thank you so much, ching:smile_o06:

引用:
原帖由 Phoebe2017 於 2017-2-10 07:57 PM 發表 查看引用來源
剛剛看完, THX.
不用客氣:smile_o13:
師兄會唔會覺得今次悶左些少??

慶祝公主獵人已累積十萬次點擊

係依度真係非常感激咁多位讀者一直以尼對依個故仔既支持同回應。即使十萬依個數字唔係話特別多,但仍然好多謝某幾位讀者同追蹤者長時間留意住依個低質甜故。雖然之前都講過好多次,但依家都好希望可以再同每一位講多聲多謝。冇你地既關注,依個故都未必會繼續寫落去。雖然番工真係冇咩時間作,而且文筆又唔係好,更新又慢,不過見到大家既回應都仍然係咁好,真係有D感動流涕:'):'):')

為報答各位,現特意為大家送上
"Nicole"野性及可愛的一面作為回禮,小小心意,望各位笑納。

(以下圖片皆與故事劇情無關)

祝各位親愛的讀者,

元宵節快樂:smile_o09:

引用:
原帖由 Phoebe2017 於 2017-2-11 11:48 PM 發表 查看引用來源

OK啦, 差在未上熱門.
多謝師兄每次都咁捧場:smile_o06:

引用:
原帖由 kstsang712 於 2017-2-14 08:14 AM 發表 查看引用來源
正,有故事性而唔係一嚟就砌最好睇
師兄唔嫌棄就好:smile_40: 希望唔會悶親你地啦

引用:
原帖由 鄉土入樽王 於 2017-3-1 01:22 AM 發表 查看引用來源
文呢:smile_42: :smile_42:
要你久等了,我會盡快係依幾日內交功課

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆