上一頁下一頁
發新話題

大家同老婆最想點樣玩(已經玩過或想玩)

收藏  |  訂閱
112  41.0k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-19 13:09 發表 查看引用來源
果時狗仔式屌佢?
係啊,我同老婆玩,大部份時間都係用狗仔式,因為大波, 狗仔式冇得輸 ,對住鏡做,睇住對大木瓜, 盪來盪去, hihg爆

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-19 13:34 發表 查看引用來源
正吖!仲可以見到佢享受嘅樣!😬
絕對係,嗰次3P,我friend俾老婆好快玩爆咗佢之後,沖完涼出嚟,睇見我狗仔推緊老婆,見到老婆個high樣,對木瓜奶俾我撞到係咁fing,個friend睇到即刻硬番,再砌多鑊

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-19 14:45 發表 查看引用來源
有冇你喺後面插,佢喺前面比你老婆含?
梗係有, 指定動作 ,含咗一陣!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-19 14:58 發表 查看引用來源
之後接力插你老婆?
我射完, 啲精都未完全流曬出嚟,佢上套繼續插,佢好渣,又係好快就射咗,不過我明白,佢未食過好嘢,係咁上下🤣

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-19 15:04 發表 查看引用來源
咁下次搵個耐啲嘅囉!😬
唔喇,老婆話玩過就算

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-19 15:06 發表 查看引用來源
淨係試過一次?
之後玩過次兩pair,不過感覺麻麻,對方條佬唔係好得,我一打二,好攰。MFF就玩過好幾次。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-19 15:11 發表 查看引用來源
MFF另一個女點搵返來
老婆個friend,另外仲有佢大波表姐

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-19 15:16 發表 查看引用來源
正唔正?係你決定還是佢決定?
全部老婆安排,我扮到有冇得玩都冇所謂。大波表姐好好玩, 夠放,又大波
個friend一般般,大黑提,波唔大,佢老公唔掂,冇搞佢,我當幫幫佢😄

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-19 15:25 發表 查看引用來源
大波表姐正喎,屌咗佢幾多Q?
佢個friend係咪比你屌到好滿足?😉
表姐very good 啦,又大波,同老婆又冇顧忌,都係唔想同老公搞嗰種,呢啲最好玩,睇住佢兩個一條尻兩份食,少啲定力都死得佢個friend玩完晒,瞓醒要我執多劑,你話爽唔爽

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-19 15:33 發表 查看引用來源
梗係爽啦!同佢玩過幾多次?
兩邊都玩過幾次,表姐而家冇玩,佢返咗大陸住,最主要身材keep唔到,我都唔想玩Friend 就仲有玩,不過都好耐先會玩囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆