上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
135  503.3k

雯雯自責都可以埋解 對住尼個男人實在太多新奇刺激嘅嘢 一生從末試過嘅玩意 都eric身上試到 變成一次又一次挑戰雯雯嘅底線  亦都可以話重容梗eric 任意妄為 越玩越過火 所以樓主都要負返一定責任

尼次經歷實在十分可怕 所以雯雯唔想再諗 就當比eric攪就算:smile_39:

不過希望樓主及時醒覺 唔好玩出禍

樓主已經完完全全交代佢嘅心聲 男人越壞女人越愛
畀邊個搞已經唔重要 最重要呢一刻eric喺佢身邊 陪住佢 亦都唔想再諗之前發生事 淨係想尼一刻好似一隻貓卷轉eric懷抱 係最有安全感
唔好再叫樓主追究啦 就當係eric算啦
樓主已經講得好清楚 我係唔會離開eric 大家應該明白啦 eric帶畀樓主嘅一切 實在太美好 真係好唔理智 但又實在太享受啦 真係唔捨得放手 想一路享受落去

eric係好人定衰人 就由雯雯自己決定
個個都話eric係人渣 但偏偏雯雯就愛上尼個男人
不顧一切咁愛佢:smile_39:
就由得樓主盡情去享受啦

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-3-22 04:13 PM 發表 查看引用來源
冷靜左好幾日, 我同Eric講大家要諗清楚大家關係!
但我時刻最想搵架都係Eric, 我亦推左老公, 今晚約左Eric。
口裡說不 身體卻最誠實
有時係唔可以太清楚

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-3-23 03:14 PM 發表 查看引用來源
Eric想同我去個Trip, 我仲考慮緊
想去米去囉 及時行樂 趁重有青春。重有膽量 做回一個有魅力嘅女人

反而我咁睇
路係雯雯自己選
今生無悔 一於玩到盡 唔好諗咁多
怕嘅就立即抽身 抽唔到身就繼續玩
慢慢等摟主繼續佢嘅出軌故事

引用:
原帖由 bat0919 於 2018-3-24 12:33 AM 發表 查看引用來源
反而我咁睇
路係雯雯自己選
今生無悔 一於玩到盡 唔好諗咁多
怕嘅就立即抽身 抽唔到身就繼續玩
慢慢等摟主繼續佢嘅出軌故事
世事冇絕對嘅
你自己知道做緊乜嘢就得啦 活在當下 好好享受

睇尼九成九你行山嗰次你比第二個人攪
Eric在旁拍片影相
比你睇你自己比其他男人攪嘅相 睇下你有乜反應 睇下你接唔接受到 eric原來早有計劃

經eric調教後3P我估雯雯應該接受到
但樓主老公嗰邊又點算呢
究竟雯雯要eric 定要老公
或者維持現狀
等雯雯分解啦

引用:
原帖由 stardust1234 於 2018-3-27 01:35 PM 發表 查看引用來源

剛剛先發現這個post,好辛苦看完全部。
我覺得樓主同Eric都是同道中人。樓主老公都同意離婚,或者可以共享樓主未嘗不可。
婚姻可以好多種,我都同人分享自己老婆,不必一定要離婚收場。
咁你又會唔會開post
講下同其他人分享老婆嘅經歷??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆