隔離屋人妻 有更新23,37,46,54,73,80,100,131,179,198,208,234,245,262,272,293,438,460,468

收藏  |  訂閱
8  787.0k

引用:
原帖由 咸濕仔一號 於 2017-6-12 10:44 PM 發表 查看引用來源
好耐冇更新,係時間更新一下,其實期間都見ADA真空飛釘掉垃圾,只係PO過幾次唔再提!
星期六晚又同ADA跑步,ADA既衣著貼上背心,仲露少少事業線,加條超短褲,真係即時鳩硬,一齊跑時都係好似之前咁,燈位時借D意捉下佢手臂咁 ...
C hing食咗未

引用:
原帖由 咸濕仔一號 於 2017-8-8 11:18 PM 發表 查看引用來源
好耐冇更新,同大家更新一下
近排好難得星期六晚約到ADA跑步,咁當然唔放過抽水機會啦,ADA裝束依然背心短褲,好自然咁望住佢對波,之後又係一齊跑,照舊燈位前捉下佢隻手咁,不過呢次大膽D再起步時O係背後拍下佢條腰,見佢 ...
試下,到而家,食咗佢幾多次啊?

引用:
原帖由 咸濕仔一號 於 2017-9-13 10:47 PM 發表 查看引用來源
再同大家更新
星期一ADA突然主動約我收工夜晚跑步,我當然答應啦,加快完成工作準時收工返屋企換衫.
一如以往ADA都係背心短褲,咁我當然都係照舊抽水,摸下PATPAT同HI下對波,佢都會打下我隻手咁,之後跑完就一齊上樓,我 ...
恭喜師兄終於食到好野。

引用:
原帖由 咸濕仔一號 於 2017-10-5 09:50 PM 發表 查看引用來源
再同大家更新,唔好以為我同ADA住得近就日日有得扑,實際上次扑完佢之後一直都冇得扑,WHATAPPS佢同CALL佢都已讀唔回,直到星期二晚終於有得攪啦

星期二晚收工食左飯O係樓下搭LIFT時撞到ADA,佢又咁岩收工,佢一身OL LO ...
真係好正啊。師兄繼續努力啊

引用:
原帖由 咸濕仔一號 於 2017-10-5 09:50 PM 發表 查看引用來源
再同大家更新,唔好以為我同ADA住得近就日日有得扑,實際上次扑完佢之後一直都冇得扑,WHATAPPS佢同CALL佢都已讀唔回,直到星期二晚終於有得攪啦

星期二晚收工食左飯O係樓下搭LIFT時撞到ADA,佢又咁岩收工,佢一身OL LO ...
Update pls c hing

1晚3wok,真係正

師兄仲有無啪啪啪啊

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 Cclemoncc 於 2018-1-7 11:26 PM 發表 查看引用來源
人妻真係爽,被樓主餵到飽一飽,可惜我附近無呢D鄰居
你咁寫完應該爆咗pm😂

前往最後回覆