上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
428  501.2k

Eric 車我返屋企, 去到屋企附近, 我就收到老公whatsapp。 佢話見到我係 eric架車上面,老公叫我返屋企先,佢話佢下廚整嘢畀我食。但係由佢返到屋企、整餸、到煮嘢食 出嚟,佢都冇主動再講野。我問一句,佢就答我幾個字,我估佢係嬲我冇同佢講, 去咗eric度。

另外,我亦唔知道應唔應該同老公講,定係等事情發生左先算!因為我知差唔多黎M,但係我都唔怕一萬, 最怕萬一。希望M快D黎!

最後都係老公打破沉默。 我哋食緊嘢,老公就問我 ,究竟係唔係去咗eric屋企? 點解瞞住我!仲講咗我哋嘅承諾,我同eric嘅事情,要如實同佢講!我就覆返老公, 因為太攰所以 搵一個地方淨係瞓一個好覺。老公追問我, 叫我喺屋企瞓咪得囉! 我冇嘢解釋, 只係搭老公,知道!

老公跟住問我,eric 有冇搞我。我除咗外套, 用行動畀個答案佢!因為係恤衫裏面我其實 真空。 然後我同老公講, 洗完碗就等我服侍佢啦! 老公開心但隱藏興奮, 我就即時問返老公, 帶避孕套都唔一定避到孕。如果我有左, 點算?

老公直接問我 係唔係畀eric 射咗 ,問我 eric真係咁吸引? 會同佢冒呢個風險!

講到呢度,我好慚愧! 我係老公面前喊咗出嚟。我承認我同eric 唔安全咁做左, 冇守我哋之間嘅承諾。但同時我亦發佢脾氣,我同佢講,你要我同另一個男人發展! 你要我同另一個男人上床! 問呢個後果佢冇預計到咩
!

老公冇再嬲,亦只有笑笑口。之後同我講一切責任就一齊承擔。問我可唔可以 而家就開始。 我拖住老公,然後熄曬全屋嘅燈。 然後問佢,想我當佢係老公,定係邊一個? 老公冇答我,似乎想我自由發揮。我就先將自己嘅衫全部除低, 然後再幫老公除衫褲。

我拖住老公,去到梳化度,然後叫佢瞓低。我叫佢合埋眼慢慢享受。佢哋兩個嘅分別, 就係老公已經硬曬。我摸住老公下面, 用手幫佢chok幾下,然後就成條含住。估唔到即是腦海裏面出現另一個畫面。

我竟然諗起 eric,我諗番 含住eric下面 我含到嘅味道,同聞到梘液吧嘅氣味。 一路含 ,我仲即時諗返,我畀eric 射入口嘅感覺。 不自覺,我加快咗動作。 老公嘅呼吸聲, 突然之間喚醒我!

我個口離開咗佢下面 ,唞咗個大氣。老公竟然要我叫佢 ,我猶疑咗一陣, 我就叫佢 "eric "然後再問佢 "舒唔舒服呀eric"

老公冇嗌我老婆,佢口嗌我雯雯! 我知道老公想代入第二個男人搞我, 又或者係老公想睇 我同第二個男人搞嘢嘅反應!

我起身拖住老公,同佢講我想帶佢去另一個地方。但係我需要佢呢埋眼完全信任我。 我拖住佢,一路行一路叫佢。"eric,今晚我係你嘅!你想點對我都得!"

最後,我拖佢入廚房門口。 我同佢講"邊個男人捉到我嘅,今晚我都比佢啦。一直以嚟, 你唔係想佔有我呢?" 講完我就匿埋咗喺廚房嘅一角等佢嚟捉我。廚房唔大,佢行兩三步已經搵到我。但佢好溫柔, 就係我背脊後面,用鼻慢慢爽我。隻手亦係喺我腋下伸上前細細力摸我個胸。雙手, 頓時變成我個胸圍托住咗我。我有啲懷疑, 究竟摸住我嘅係eric?定係我個老公?

我再聽到一聲,"雯雯"。 唔只老公,就連我,都已經代入咗!我手摸著佢下面,我頂頂籮柚, 我示意我想我哋開始啦!

我肉緊嗌咗一聲"入嚟啦eric"然後就感覺到 好興奮。我分唔清楚,係肉體為我帶嚟嘅刺激?定係大腦畀我記番起開心感覺? 不其然 我雙手攬實老公條腰,唔畀佢下面離開我嘅身體,直至另一股暖流射入去我身體裏面,我先願意放低手,俾佢離開我。

我帶老公入洗手間,叫老公先沖涼。我雖然滴住漏,但係都唔緊要。就係呢個時候急急腳,攞返起係廳地面條底褲,再攞入廚房,立即掉入洗衣機裏面......

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-2-10 07:31 PM 發表 查看引用來源
你廚房又望到隔離屋嗎?
黑到咩都睇唔到

引用:
原帖由 scdondon 於 2017-2-10 10:55 PM 發表 查看引用來源
睇黎你老公都真係好享受咁樣
佢係

引用:
原帖由 scdondon 於 2017-2-11 08:33 AM 發表 查看引用來源

你自己呢?兩個男人寵著,身體上知你好滿足,不過心情似乎愈來愈複雜
仲handle到, 我知係感情同生活上我都貪心, 但我唔想取捨。亦希望我地三個繼續生活愉快

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-2-11 03:37 PM 發表 查看引用來源
問番轉頭,點解返到屋企會真空? 個 bra 畀 Eric 留念?
邊有女人鍾意成日帶胸圍?我地要帶, 係唔想男人會咸濕眼光望住自己身材, 更唔想比人影左相放上網, 仲比人評頭論足!

我唔需要帶, 係因為點對點到我屋企, 又有件外套遮下。唔洗擔心坐地鐵, 近距離比其他男人望住曬, 好無安全感架!

至於個bra,我又唔會放佢屋企,始終我唔係女主人, 我放返入袋帶返屋企架

引用:
原帖由 alex0804 於 2017-2-14 01:24 AM 發表 查看引用來源
就係咁玩, 好快就會不能自拔, 點都好要分清楚咩係玩, 邊個係陪你一世
我知道架啦!我承認我好快被eric吸引住, 或者係同老公一齊左八年, 一個新衝擊令我動搖我同老公架感情。

但老實話, 我想愛情同感情兼得。 沒有愛情, 感情已不重要

引用:
原帖由 mickeycsw 於 2017-2-14 02:42 AM 發表 查看引用來源
我反而想知,如果老公突然要你stop你同eric既所有關係,你會點?
哈…最近, 老公亦有提出過, 我係唔係對eric動左真感情。佢話一開始, 只希望我有被人追架感覺, 無諗過我地會投入太多, 亦覺得eric佢只係想係我身上攞著數, 雙方只以sex作互補需要。

所以, 老公提我如果我唔能夠抽身, 不如停止雙方關係

引用:
原帖由 Chartersurveyor 於 2017-2-15 12:35 PM 發表 查看引用來源
Man Man

Which people with you on V-day? Your HB or eric?
哈…終於有問, 我都奇怪你地點會唔問我。

情人節當然要陪情人啦!不過只限lunch dating. Eric亦為我送上鮮花。更有刻上我地英文名架手環。

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-2-15 05:43 PM 發表 查看引用來源

情人節你梗係陪 Eric (情人) 啦,仲使問?

期待緊「故事」入面你放完衫入洗衣機之後點,唔係落洗粉,開機,完,下嘩?
我唔想比老公知條底褲有野姐...

引用:
原帖由 天生流浪者 於 2017-2-15 06:43 PM 發表 查看引用來源
好正呀!現在你同Eric多唔多見面,多唔多時間有sex?
或者咁講, 同eric出街,我會覺得有mood, 幾時我都覺得我係佢所有,佢想我都會配合佢。另外,每次上得佢屋企,我都預左會同佢有sex

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆