上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
428  501.6k

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-7-1 03:15 PM 發表 查看引用來源
就嚮今日晏晝,我偷偷走入呢個帖,睇下有冇更新,被我發現震撼嘅畫面...

就係更新只有 4 句!

More please!
我打開Eric手機, 發現佢手機仲有我D相, 不過唔係相機個album, 而係whatsapp個file

引用:
原帖由 Henry23687 於 2017-7-6 01:40 AM 發表 查看引用來源
send俾同好啦,唔係雯雯點會震撼:smile_39:今次引狼入室。
唔係, 你地估錯晒

㩒入去, 見到Eric同個人一直好多對話, Eric有send相同video比佢。

見個用戶名阿山同用詞架語氣, 我肯定佢係男人。

我唔係寫故仔, 無咩爛唔爛尾

引用:
原帖由 simon19898 於 2017-7-6 10:33 PM 發表 查看引用來源
阿山呢個人,其實係你老公!
我去check Eric個whatsapp, 我發現阿山就係我老公

引用:
原帖由 kelvin76hk 於 2017-10-13 12:16 AM 發表 查看引用來源
咁咪即是由頭到尾也是妳老公安排的局!?
老公無咁架能力

引用:
原帖由 scdondon 於 2017-10-13 06:31 AM 發表 查看引用來源

大家都估到了,咁你最後點做?還有同Eric 一起嗎?
你覺得呢?

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-10-13 08:57 AM 發表 查看引用來源
知道佢地有聯絡, 樓主應該好難受吧?

唔怪得樓主 5 月時講 I am very tired and dont want to say anything.

如果 Eric 係樓主老公派嚟, 咁未免太戲劇性了

我傾向相信樓主老公從樓主手機搵到 Eric 再聯絡, 不 ...
當我發現佢地一直有溝通, 我第一時間想離開酒店, 然後返香港。但係我一來想了解成件事情, 二來我亦要留多兩日係新加坡, 所以我提自己要冷靜。

我除左睇晒佢地所有對話, 我仲即時做左啲野......

慢嘗君, 你太老練啦!
世事似比你看透
睇你有幾了解我先
你覺得我會做咩呢?

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-10-14 09:28 AM 發表 查看引用來源

一時撳錯制...

哈哈!我只不過幻想如果我係你,會點反應啫

相信你對 Eric 係認真,亦認為 Eric 對你認真,點知原來佢有野隱瞞你,肯定好不爽吧!

我估除非一時衝動,你唔會扮 Eric 搵你老公,因為好快會 ...
我打左一段說話比老公, 意思係我決定同佢分開一段時間, 我想冷靜一下。 我直接同佢講我地之間有第三者出現, 我同第二個男人已經建立左感情, 已經我同佢已經有左BB, 但我地唔打算要, 我需要處理好事情, 先會再諗日後大家會點!

我亦第一次影左張我同Eric架床照比老公。

其實, 睇左佢地電話架對話, 我知道老公係我同Eric相識之後先開始聯絡同認識, 而且Eric對我老公都有戒心。直至老公佢多次讓出時間比Eric同我出街, Eric先開始放下戒心。

之後, 老公就開始同Eric傾下sex, 佢地由講女優開始, 然後就慢慢講到我, 佢地講我著咩衫靚啲? 咩髮型襯我? 傾耐左, 再談論到我著架內衣, 到我架身材。 老公甚至帶我去買架就係Eric鍾意見架款式......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆