上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
428  503.3k

引用:
原帖由 casperchan 於 2017-10-17 04:39 PM 發表 查看引用來源
一口氣睇晒,樓主同樓主老公都好勇敢,依家已經超越左點樣追求性愛,似係互相挑戰緊感情線.  樓主老公過份大方,可以接受老婆同其他男人做已經唔簡單,想點玩都得,唔帶套又得,仲鼓勵感情上發展,真係稀有生物,去返 ...
我同老公講個句係大話, 我返到香港就同左佢講, 當然我地就更坦誠講出大家架需要

引用:
原帖由 discussjit 於 2017-10-17 06:09 PM 發表 查看引用來源
你好閔閔,
你的經歷好精彩!
我係男,都與一位人妻愛上,但她有小孩,亦好顧屋企,她性方面比較保守和缺乏經驗(連口交都未試過)
到目前為止她還未能READY同我做,我只能在有限時間跟她在辦公室內KISS,愛撫及用手滿足她。 ...
佢做單親媽媽?

引用:
原帖由 discussjit 於 2017-10-18 10:20 AM 發表 查看引用來源
不是,但老公對她好差,佢自己工作壓力好大,佢係屋企經濟支柱,而我工作上幫佢好多...可能因為咁...
我唔方便講啦!但我都係建議大家清楚關係先

引用:
原帖由 casperchan 於 2017-10-18 12:08 AM 發表 查看引用來源

樓上,人地係各方知情先咁玩,你玩人地老婆,但人地老公同個細路點先?
by the way, 我都想了解下樓主點跳出個框框,始終一隻手拍唔響.  起初你係真係按你老公要求而順住行吖、抑或係你自己內心都想試下其他男人 ...
唔係想唔想試下, 而係一直無諗過。始終女性, 特別係香港受傳統觀念影響, 主動一啲都會比人話係公廁, 槍袋。
我覺得自己係比佢地引導, 搭左線咁。當然, 最大阻力一定係婚姻, 但呢關已經比老公鬆綁左, 而且Eric確實係一個好情人, 佢識得心靈上滿足我, 至於身體上, 你地話呢!

引用:
原帖由 dingdongdance22 於 2017-10-19 01:56 PM 發表 查看引用來源

想知道接下來的劇情發展如何~
我架第一次!但係好迷糊......

老實話,我一向都唔飲酒 ,蘭桂坊啲酒吧 ,我都冇入過 !更何況去到人哋嘅地方, 重要英文又唔係叻! 唔係我一定會掉低eric ,自己一個出去識鬼仔。

去到酒吧 ,見鬼多過見人, waiter 安排咗我哋坐咗張二人枱。 我冇同eric講我嘅想法, 我只係行動去顯示我女人嘅魅力。 我刻意 放我隻手係我胸口, 我重複又重複用手按壓 我個胸, 目的就係引人哋對我嘅注意, 但係 真係好可惜, 可能Eric係我身邊, 又或者酒吧裏面燈光實在太暗啦! 雖然係有人喺我旁邊經過, 但係就引誘唔到佢地對我嘅注意。

同eric傾咗 大約一個鐘,飲咗兩杯都唔記得咩名嘅酒, 都係vodka加唔同果汁之類。 其實我已經迷迷糊糊, 開始唔多出聲! eric建議我哋返酒店, 正當eric話去洗手間 ,我就有 一個邪惡嘅想法.....

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-10-20 03:35 PM 發表 查看引用來源
你叫 Eric 去完廁所企埋一邊,睇下有冇人埋你身?
唔係呀!我偷偷地走出咗酒吧!然後我就去到附近一個角落,偷偷匿埋咗。 過咗一陣,我見到eric 衝出酒吧, 到處搵我。我見佢來來回回,之後就再出入附近幾間酒吧。

我飲到wing wing地,但係都見到佢緊張嘅樣。

之後, 我就再返入酒吧, 試一次我覺得瘋狂架事......

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-10-20 06:10 PM 發表 查看引用來源
撇甩咗 Eric,加埋酒精影響,可以放縰了
其實幾被動, 同我原意有落差

引用:
原帖由 dingdongdance22 於 2017-10-20 08:15 PM 發表 查看引用來源

老實講,樓主妳真係好黑人憎,成日吊我地條癮,快d 講埋下面發生嘅事啦!
咩下面先?

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-10-21 08:24 AM 發表 查看引用來源
可能故事發展成 Eric 發晒茅搵樓主,仲打有可懝嘅人,最終雙雙去警局完成瘋狂一夜!

不過又有野唔明,樓主同老公話會做足安全措施先同其他男人上床,有咩措施可做?

準備定 condom? 但點保證陌生人會合作 ...
慢嘗君, 就是你我之別!我無諗過上床, 隨事情發展。女性刺激在思想上, 在感覺上出軌。你唔難想像職業女性腿張開,但不曾快感?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆