上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
428  501.4k

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-4-26 06:16 PM 發表 查看引用來源

都係即時諗起佢地

如果係就激死樓主了,憎到 Alex 入心入肺,又諗住 Eric 乖仔唔食 Alex 女友,點知...
係邊個? 你咁想Alex搞我! 唔通你又係叫Alex?
唔洗估啦, 唔係佢! 

引用:
原帖由 nairb13 於 2018-4-26 09:01 PM 發表 查看引用來源
咁當日全程其實係點?又震驚又高潮,其實心裡同生理係咩狀況?
你成個醫生咁? 好得人驚呀

引用:
原帖由 nairb13 於 2018-4-27 11:42 AM 發表 查看引用來源

不過直接係冇可能成功喎
先回應narb13, 每個人敏感位都唔同, 想挑起我! 就錫我耳背同lin頭!  一錫個度都會想架啦!控制唔到, 係死穴。

不過你要個女人比你除衫先, 再肯比你解到個胸圍, 難度唔易囉! 咁你地就要落多啲嘴頭, 仲好好形造環境啦!

至於畀你哋男人插, 其實得一個感覺, 就係"充實! " 當女人開始想嘅時候, 就想你哋男人用下面填滿自己, 唔好諗住慢慢黎會舒服, 因為等得耐咗 , 下面就乾咗。 到時你地插入就好痛, 仲要話你地要戴套, 好架! 內邊全部都係肉, 無皮架!你地睇得AV多...

手指係內邊唔會舒服架, 你地好好善用你下邊插啦!

仲有, 我最想係一路比人插, 一路比人啜。但好多時, 同我做過邊個男人都好, 一開始插就會遺忘我架啦!所以大家知道我想講咩嗎?

我嘅第一次 , 我嘅意思係同個唔識架男仔 搞嘢 , 就隨住佢扶住我條腰, 蠻力抽插幾分鐘, 而一瞬間就過去咗!

係佢射之前,  我終於聽到佢把聲 , 係一把帶有磁性嘅聲線,  佢輕輕的一句 "黎啦! 我要射啦!"

隨即我就感覺到, 我個內邊暖笠笠, 隔住個套...我都感受到佢精子嘅熱力! 雖然時間唔係長, 但係我都幾享受!

大家估下之後會發生咩事 ? 你估下我會做乜嘢?

畀你 bat0919 估中咗, 我想知道究竟邊個搞緊我? 究竟我識唔識得佢嘅呢?

所以我決定除眼罩。 帶咗咁耐! 一打開雙眼 只係見到矇查查一片! 我擰轉身向後望, 就見到成個泡菜仔嘅小鮮肉。 雖然唔算係好大隻 , 但係正正就係我杯茶! 唔使問佢 , 我都知佢平時操開gym 。 胸肌腹肌樣樣有之餘,  仲有個結實嘅囉柚。

當我雙眼可以聚焦反, 我就叫左一句!

" Berti ?!!!"

Berti就係Eric個龍友friend, 估唔到佢除左衫係咁大隻!

但係, 當我哋四目交投, 我又覺得好尷尬! 帶著眼罩, 咩都睇唔到! 我反而覺得有安全感! 但係除咗眼罩 , 望住 Berti雙眼 , 再見佢 望返著我, 我即時覺得好羞怪! 比個朋友睇晒全相, 仲比佢插入埋!!! 我傻笑咁即時捐入被竇裏面, 淨係伸番個頭出嚟!

Berti繼續無出聲, 又傻更更咁望返我! 我覺得佢成個細佬咁! Eric 就走過嚟錫我, 講左句

" 怕你驚, 所以..."

我心諗怕我驚, 所有唔出聲就換左位! 睇唔野而比人插, 咁我就唔驚架咩...

但係, 我個注意力其實已經放左喺Berti身上, 我望住佢下面, 佢仲戴緊個避孕套, 而且仲左fing右fing, 望清楚啲, 佢下面好長! 仲有佢應該射咗好多, 我見到成個套都係白色!

跟住佢入左洗手間, 我估佢就去自己清潔下, 我亦預左Eric會跟著黎...

引用:
原帖由 xxDD999 於 2018-4-29 08:33 AM 發表 查看引用來源

諗唔到你會即時去留意個男仔下體
係!  因為未見過咁正

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-4-29 10:56 AM 發表 查看引用來源
「我同eric講, 我唔想見到嗰個group�任何一個人! 我亦唔想 Eric 睇住我同佢做! 」

唔只後者,前者都違反埋,其實佢有冇尊重過你?

不過樓主反應咁正面,相信 Alex,阿山,肥波同阿龍可以嚮門口排隊了

...
係! 我有講過...我唔會打倒自己說話
但我無相像過個感覺係咁樣! 
用返你嘅用詞, 當我諗住Eric會"接力" 
我亦張開腳準備比佢時, 
Eric佢攞部手機比我睇, 
原來佢將過程錄低左, Berti未出黎, 
我就打開黎睇! 就似男仔睇四仔一樣! 
但係分別在我留意自己身邊反應!
同Berti交合佢架表情!
先知原來自己係咁樣...

引用:
原帖由 xxDD999 於 2018-4-29 11:13 AM 發表 查看引用來源
女人幾時都係口不對心
同埋, 我對佢地無好感
因為佢地似一顆人
我唔會幫Berti講好說話
因為佢唔係我男人

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-4-29 11:19 PM 發表 查看引用來源

情願佢話成個故仔老作咋, 邊係真人真事吖?

拍咗片唔講得笑, 陳冠希拍片時都冇諗過供全球華人娛樂

就算 Eric 拍片目的好單純, 但如果你係 Berti, 睇住 Eric 拍咗自己, 會唔會唔要求 Eric ...
君, 都係個句, 你信得過! 

引用:
原帖由 bat0919 於 2018-4-30 02:01 PM 發表 查看引用來源
點解明知有機會外洩都重要比eric拍片
一陣鬧反咗 放哂上網點算 

不過以前都拍過唔少片同相
正如男人唔帶套一樣! 後果由女人承擔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆